2024. április 16. Kedd, Csongor.
 

A vámospércsi rendõrök õrizetbe vették azt a négy férfit, akik a megalapozott gyanú szerint egy újlétai iskolából loptak.

Az elmúlt év nyertese a kereskedelmi statisztikák szerint a táblagép volt.

Harminc százalékkal csökken január elsejével egy lépésben a mobiltelefonok és 20 százalékkal a digitális televíziózásnál mûsorrögzítésre használt eszközök jogdíja, de a díjfizetési kötelezettséget kiterjesztik a táblagépekre is - tudatta az Artisjus Magyar Szerzõi Jogvédõ Iroda Egyesület az MTI-vel.


Vékony és könnyû lesz az otthonra szánt tablet
Nagyjából egy évtized után volt képes elõrukkolni a Microsoft olyan táblagéppel, amelyet valószínûleg nem lesz kínszenvedés használni. Megfelelõ áron a Surface olcsóbb változata az iPad komoly riválisa lehet, a drágábbik modell azonban nagyban hasonlít egy hagyományos laptopra.

Az Apple vezérigazgatójának, Timothy D. Cooknak a jóslata szerint biztosan elérkezik az a nap, amikor az Apple iPadéhez hasonló táblagépek eladásainak száma meghaladja a hagyományos PC-két. Ez az elõrejelzés számos olyan elemzõ szakember, illetve tapasztalt technológiai ipari vezetõ véleményére támaszkodik.

« 1. oldal »