2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 

A Napközben címû mûsor annak járt utána, hogyan takarítják a közösségi közlekedés jármûveit, és milyen egészségügyi kockázatokkal kell számolniuk az utasoknak.

Megújuló közlekedés2014-03-31 21:19:37

Közösségi közlekedés fejlesztése Biharban címmel nyert pályázatot Pocsaj község önkormányzata: a projektben 13 település vesz részt Pocsaj gesztorálásával.

A „Kötetlen Pálya – utak az okos városba” infografika-versenyen egyetemisták kapcsolódtak be a közös gondolkodásba és hoztak okos városfejlesztési ötleteket az IBM Magyarország és a Climate-KIC pályázatára.

Minden egy forint üzemanyag-drágulás éves szinten nagyjából 5-5,5 millió forint költségnövekedést okoz a Hajdú Volánnak. A Cívisbusz konzorcium 4,5 millió liter üzemanyag fogyasztással számol évente, ennek a költsége mai áron számolva 1,2-1,3 milliárd forint.

Több órán keresztül állt a vasúti forgalom egy halálos vonatgázolás miatt péntek éjszaka az újfehértói állomás egyik vágányán.

Már kedden megbénulhat a vasút és a 9 évvel ezelõttihez hasonló nagy leállás körvonalazódik.

Súlyos sérüléseket szenvedett a BKV egyik buszsofõrje, miután két feltehetõen ittas utas kilökte õt a jármûbõl - közölte a BKV. A sofõr fejjel hátrafele zuhan le a busz lépcsõjérõl, jelenleg kórházban ápolják. A tetteseket a rendõrség keresi, a BKV többszázezer forintos nyomravezetõi díjat tûzött ki.
« 1. oldal »