2024. április 18. Csütörtök, Andrea, Ilma.
 
Elégett ezer kisliba2015-09-10 20:38:24

Ezer naposliba pusztult el Kiskunmajsán, amikor kigyulladt a fóliasátor, amelyikben nevelték az állatokat.

Hatalmas tûz pusztít a 33-fõút közelében, közel negyven hektáron lángol a hortobágyi aljnövényzet.

Teljes terjedelmében égett egy négyemeletes lakóépület negyedik emeleti lakása Nyíregyházán, a Petõfi utcában pénteken késõ este. A tûznek egy halálos áldozata van.

Megfékezték a lángokat2015-02-10 13:07:34

Vasárnap két tûzesethez riasztották megyénk lánglovagjait.

Szorult helyzetbe került emberekhez siettek a katasztrófavédelem munkatársai a napokban.

Az Árpád téren oszlopnak rohant egy 4 utast szállító autó. A balesetben ketten könnyebben sérült, egy személyt pedig a tûzoltóknak kellett kivágnia a jármûbõl.

Tûz a Margit hídon2010-08-30 10:24:17
Matracok égtek a zamárdi általános iskolában vasárnap délután. A tûz az intézmény tornatermében keletkezett, ahol 20-25 négyzetméteren voltak egymásra pakolva a matracok és más könnyen éghetõ tárgyak.
Tûz a konditeremben2010-06-23 10:36:07
Eloltották a tûzoltók azt a kemencét, amelyik hétfõn este egy kecskeméti kenyérgyárban gyulladt ki - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Szabó László a Bács-Kiskun Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletese.
Nem sokkal délután két óra után sikerült eloltani a lángokat annál a XII. kerületi háznál, amelynek a teteje még szerda délben gyulladt ki - tájékoztatott a Fõvárosi Tûzoltó-parancsnokság szóvivõje.
Egy lakás teljesen kiégett, mikor szerdán hajnalban tûz ütött ki egy régi bérházban a fõvárosban, a VIII. kerületi Bródy Sándor utcában. A tûz a világítóudvaron keresztül felfelé kezdett terjedni, és így még három lakás rongálódott meg.
Felmerült a lehetõsége, hogy gyújtogatás miatt égett le szerdán hajnalban Tihanyban egy mûvésztelep egyik épülete. A kár a legfrissebb adatok szerint 80 millió forint. A rendõrség vizsgálatot indított az ügyben.
Éhezõ chileiek felgyújtottak két élelmiszerüzletet a dél-amerikai ország második legnagyobb városában, a szombati földrengés által legsúlyosabban érintett Concepcionban.
Lángoló autóból mentették ki a sofõrt a rendõrök a Könyves Kálmán körúton. A rendõrök járõrözés közben vették észre a villanyoszlopnak csapódott kocsit.
Az elsõ becslések szerint milliárdos kár keletkezett a Billerbeck leégett budapesti raktárában. A tûzoltók a lángokat már megfékezték ugyan, de várhatóan még pénteken is lesz dolguk a parázsló romok között. A tûzvizsgáló a helyszínen van, jelenleg a tanúkat hallgatja meg.

Feltehetõleg elektromos tûz okozta annak a férfinak a halálát, akinek 24-én reggelre égett le a háza Csökmõn az Akácfa utcában.

Részletek >>

Több mint 100-an meghaltak, mintegy 140-en megsérültek egy oroszországi bárban kitört tûzvészben.

« 1. oldal »  Következő »