2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 

Mobilalapú banki- és pénzügyi, fizetési szolgáltatásokat indít kedden a Telenor Magyarország, amelyhez egy saját márkás hitelkártyát is piacra dobnak - jelentették be a távközlési vállalat vezetõi sajtótájékoztatón Törökbálinton.

Megújítja tarifacsomagjait a Telenor, az új rendszerben az elõfizetõk saját maguk állíthatják össze a csomagba foglalt beszélgetési idõt, az SMS- és az adatmennyiséget - jelentette be a távközlési társaság szerdán Törökbálinton.

A hatályos uniós roaming rendeletnek megfelelõen a Telenor is csökkenti július elsejétõl az Európai Unión belüli mobiltelefonálás, SMS-küldés és mobilinternetezés díjait – közölte a társaság kedden az MTI-vel.

Stratégiai együttmûködési megállapodást írt alá a kormány és a norvég Telenor cégcsoport, ezzel egyidejûleg a telekommunikációs társaság megnyitotta magyarországi szolgáltató központját.

A Telenor duplájára növeli 4G mobilhálózatának sebességét, a lefedettség növelése érdekében pedig felgyorsítja hálózatfejlesztését - jelentette be a társaság csütörtökön.

A budapesti mobilparkolásnak betett a meleg. Az okostelefonokról indított fizetõs parkolás ugyan leterheli a számlánkat, csak a visszaigazoló sms nem érkezik meg, emiatt hivatalosan nem tudjuk igazolni, hogy fizettünk, hiába pörög a számláló.


Budapest, 2012. június 15., péntek (MTI) – A Telenor a telefonadó bevezetése miatt módosítja tarifacsomagjait, az árváltozás július 16-án lép életbe – közölte a mobilszolgáltató pénteken az MTI-vel.

« 1. oldal »