2024. április 18. Csütörtök, Andrea, Ilma.
 

Gratulálunk a Kikérem magamnak! címû írás szerzõjének, Kenyeres Ilonának. Magam és még sokan hasonlóan vélekedünk, sõt bosszankodunk a tv-mûsorok összeállításán.

Kedden hangolják át a debreceni, a komádi, a siklósi és a pécsi tévéadót, így a vételkörzetükben 8 és 18 óra között néhány órára szünetel a tévéadások földfelszíni vétele – közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) hétfõn az MTI-vel.

Október 31-én zárul az Országos Digitális Átállás második üteme. Az ország északkeleti és délnyugati területén leáll az analóg földi televíziós mûsorsugárzás, és ettõl kezdve csak a korszerûbb digitális adás lesz fogható a földi mûsorszórásban – tájékoztatta a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) kommunikációs igazgatója az MTI-t pénteken.

 

Ma 12 óra 30 perckor megszûnik az analóg földfelszíni tévéadások sugárzása az ország középsõ részén. Akik nem álltak át, azok még öt napig egy üzenetet fognak látni a képernyõjükön arról, hogy mi a teendõjük.

 

  1. Közel hat év után ismét új tulajdonosa lehet az Antenna Hungáriának, a lehetséges vevõk között a hírek szerint az állam is ott lehet, amely így beléphet az elektronikus tartalomtovábbítás piacára.

 

Június 25-én az MTV Zrt.-MTVA elindítja Magyarország elsõ 3D televíziós csatornáját. Az m3D kísérleti adása a londoni olimpia záró ünnepélyéig, augusztus 12-ig lesz látható - jelentették be sajtótájékoztatón kedden Budapesten.

« 1. oldal »