2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 

Csongrád megye déli részén 344 határsértõt tartóztattak föl a rendõrök pénteken.

Elfogták a határsértõt a Biharkeresztesi Határrendészeti Kirendeltség rendõrei.

Elfogták a határsértõket a Biharkeresztesi Határrendészeti Kirendeltség rendõrei.

Szolgálaton kívüli rendõr fogott el három afgán állampolgárt Váncsodon.

A nyírábrányi határátkelõhelyen a rendõrök egy román állampolgár ellen tiltott határátlépés szabálysértés elkövetése miatt indítottak eljárást.

Ártándon egy moldáv nõ úgy akarta elhagyni az ország területét, hogy nem rendelkezett jogszerû tartózkodásra jogosító engedéllyel.

A biharkeresztesi rendõröket egy Ártánd közelében lévõ bányató biztonsági õrei 2015. március 15-én 13 óra 30 perc körüli idõben értesítették arról, hogy a tavon néhány férfi csónakban engedély nélkül horgászik.

Nem volt nála okmány2015-02-23 08:26:35

A makedón férfi Magyarországon való tartózkodásának jogszerûségét nem tudta igazolni, mert nem volt nála érvényes személyazonosító okmány.

Az ártándi közúti határátkelõhelyen a rendõrök három moldáv állampolgárt irányítottak vissza Romániába.

Áruk között lapultak2015-02-05 11:02:19

Két illegális migránst fogtak el a rendõrök Berettyóújfaluban.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 1 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, amely súlyos sérüléssel végzõdött. A szolgálatot ellátó állomány 2 személyt fogott el, akiket bûncselekmény elkövetésén értek tetten. A rendõrök 17 személyt állítottak elõ, köztük 3 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

A rendõrök 5 fõ illegális migránst állítottak elõ Pocsajról.

Újabb elfogás a határnál2014-11-04 14:20:00

A rendõrök három afgán fiút és egy pakisztáni férfit fogtak el Biharkeresztes külterületén.

Három afgán állampolgárt fogtak el a létavértesi rendõrök Pocsajon.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 11 személyt fogtak el, közülük 10 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 1 fõt az ellene érvényben lévõ körözés alapján.

 


Ártánd, Biharkeresztes, Debrecen – Kedden délután az Ártándi közúti határátkelõhelyen belépésre jelentkezett egy görög állampolgár által vezetett, német honosságú kamion.

 

« 1. oldal »