2024. április 19. Péntek, Emma.
 

A hajdúszoboszlói rendõrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást.

A rendõrök szolgálati kutya segítségével azonosították, majd elfogták azt a 19 éves fiatalembert, aki a megalapozott gyanú szerint eltulajdonított több kerítéslécet.

A berettyóújfalui nyomozók 21 órán belül azonosították, és elfogták a bûncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 34 éves férfit.

A rendõrök szolgálati kutya segítségével azonosították, majd elfogták azt a 19 éves fiatalembert, aki a megalapozott gyanú szerint eltulajdonított több kerítéslécet.

A helyi rendõrök elfogták és õrizetbe vették a 23 éves férfit, aki a megalapozott gyanú szerint betört egy boltba Hosszúpályiban. A bíróság elrendelte a gyanúsított elõzetes letartóztatását.

A rendõrök elfogták azt a három békéscsabai férfit, akik a gyanú szerint két borjút is elloptak egy nádudvari ingatlanról.

A püspökladányi rendõrök elfogták azt a férfit, aki a gyanú szerint egy kabai házból bútorokat és egyéb tárgyakat tulajdonított el.

A vámospércsi és a debreceni rendõrök is õrizetbe vettek egy-egy férfit lopás miatt.

A kabai és a hajdúsámsoni rendõrök is szabálysértési õrizetbe vettek egy-egy helyi lakost.

Több mázsa vasat lopott el2015-04-05 08:42:11

A debreceni rendõrök elfogták azt a helyi férfit, aki a megalapozott gyanú szerint vasanyagot tulajdonított el egy ingatlan udvaráról.

A rendõrök két fiatalkorút vettek szabálysértési õrizetbe, akik Konyáron egy kerékpárt vittek el.

A vámospércsi rendõrök elfogtak egy nõt, aki lopott igazolvánnyal akart pénzt felvenni egy debreceni bankban.

A püspökladányi rendõrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást egy asszony ellen, aki a megalapozott gyanú szerint háztartási cikkeket lopott Sárrétudvariban.

A Debreceni Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztálya a lakosság segítségét kéri.

Õrizetbe vették a miskolci rendõrök azt a nõt, aki Kabáról utazott el a borsodi megyeszékhelyre, hogy a közelgõ ünnepekre lopjon.

A rendõrök elfogták azt a fiatalkorút, aki a gyanú szerint Debrecenben kifosztotta idõs áldozatát.

A hajdúszoboszlói rendõrök egy 34 éves férfit vettek szabálysértési õrizetbe.

Segítsen, ha felismeri2015-02-27 09:37:10

Lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatnak nyomozást ismeretlen tettes ellen. Az ügyben a Debreceni Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztálya a lakosság segítségét kéri.

Szõnyegekért mentek2015-02-23 12:00:05

A biztonsági õr tartotta vissza a rendõrök kiérkezéséig azt a két férfit, akik egy debreceni üzembõl 19 darab szõnyeget akartak elvinni.

A tetétleni körzeti megbízott elfogta azt a helyi férfit, aki kihasználta, hogy idõs szomszédja kórházba került és annak lakatlan házából szinte mindent elvitt.

A rendõrök elfogtak két helyi férfit, akik a gyanú szerint elloptak két hûtõt egy balmazújvárosi családi ház garázsából.

A debreceni rendõrök bíróság elé állítást javasolnak egy helyi nõ ellen lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A rendõrök Debrecenben elfogtak két férfit, akikkel szemben elfogatóparancs volt érvényben.

A debreceni rendõrök egy nõt vettek szabálysértési õrizetbe.

A hosszúpályi rendõrök vádemelést javasolnak egy hajdúbagosi férfi ellen, aki a megalapozott gyanú szerint betört egy asztalos mûhelybe, ahonnan szerszámokat vitt el.

« 1. oldal »  Következő »