2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 

A helyi rendõrök elfogták és õrizetbe vették azt a három férfit, akik a megalapozott gyanú szerint betörtek egy presszóba.

A vámospércsi rendõrök õrizetbe vették azt a négy férfit, akik a megalapozott gyanú szerint egy újlétai iskolából loptak.

Elvitték a kaput2015-04-05 06:46:53

A hajdúböszörményi rendõrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a két helyi lakossal szemben, akik a megalapozott gyanú szerint fémkaput loptak el.

Az ország második legnagyobb városában is megalakulhat a mezõõri szolgálat.

A hajdúnánási rendõrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen tettesek azonosításához.

A rendõrök elfogtak Debrecenben négy férfit, akik a gyanú szerint az egyik helyi áruházból pálinkát és ruhát loptak.

A rendõrök az ellen a két férfi ellen javasolnak vádemelést, akik a gyanú szerint egy hajdúböszörményi társasház udvaráról loptak el két kerékpárt.

Az év végi ünnepekkel kapcsolatos veszélyekre, elsõsorban a zsebtolvajokra valamint a biztonságos közlekedésre figyelmeztet a rendõrség; januárig kiemelt figyelmet fordítanak az üzletközpontok, kirakodóvásárok, piacok, benzinkutak, pályaudvarok és a pénzintézetek környékére.

Harmadfokon börtönbüntetést kaptak a nyírségi tolvajok.

A nyomozók vádemelést javasolnak az ellen a két polgári férfi ellen, akik a megalapozott gyanú szerint ellopták egy nõ kerékpárját.

Biztonságban a strandon2014-07-24 16:12:13

A pihenni és kikapcsolódni vágyók értékeire és biztonságára rendõrök is vigyáznak a hajdúszoboszlói strandon.

Néhány szabály betartásával elkerülhetjük, hogy tolvajok kezébe kerüljön a kerékpár.

Még szeptembert írunk, de az erdõkben már megjelentek a tolvajok.

Debrecen - Tolvajok rendõrkézen, avagy „kék krónika” a szerdai intézkésekrõl.

Trükkös tolvajok jártak 2012. december 4-én délután egy idõs bocskaikerti lakosnál. Az áramszolgáltató szakemberének magát kiadó férfiak, azzal jutottak be az idõs ember lakásába, hogy 11000Ft túlfizetése van.

Tegnap délelõtt egy 70 éves derecskei férfit keresett fel két fiatalember azzal az indokkal, hogy fiának tartoznak és azt szeretnék megadni.

Számtalanszor elõfordult már, hogy a trükkös tolvajok ilyen-olyan ürüggyel próbáltak bejutni rendszerint idõs emberek otthonába. Kedden délután egy 87 éves berettyóújfalui asszonyt két férfi keresett fel azzal, hogy az áramszolgáltató munkatársai.

A betörések ellen szeretne valamit tenni a csökmõi Vetési Imréné, aki már nem elõször élte át, hogy többszázezer forint értéket vittek el tõlük.

Egy éjszaka alatt kétszer is elloptak többszáz kiló döghúst egy medgyesegyházi sertésteleprõl. A beteg állatok tetemeit a konténerekbõl egy banda kiszedte és elvitte, de út közben rendõrökkel találkoztak, ...

Modernkori bankrablás!2010-02-04 18:47:54
Adócsalók adataira vadásznak Németországban. A német kormánynak megvételre kínáltak egy számítógépes lemezt, ami 1500 svájci bankszámlát érintõ adatot tartalmaz.
Kezdõdik a fatolvajszezon2009-10-21 15:58:42

Illusztráció

A rendõrök quadokkal, crossmotorokkal járják az erdõt – a tolvajok roncs-Ladával, megerõsített biciklivel.

« 1. oldal »