2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 

Napokon belül igényelhetõ a lakáshitelre fordítható, adómentes cafeteria. Értéke legfeljebb öt millió forint lehet majd, és csak méltányolható lakásigény esetén lesz adható, luxuslakásra nem.

A következõ napokban már véglegesíteni kell, ki mit is kér béren kívüli juttatásként. Úgy tûnik azonban, a munkáltatói tájékoztatókat érdemes gyanakodva kezelni. Néhány elemet ugyanis helyenként erõsen félrevezetõ módon ismertetnek.

Budapest, 2012. április 25., szerda (MTI) – Több támogatást, köztük a családi pótlékot továbbra is pénzben, a gyermekvédelmi kedvezmény teljes összegét viszont utalvány formájában kapják meg a családok; a rendszeres szociális segély kifizetési módjáról az önkormányzat dönthet.

Noha a melegétkeztetési utalványt (miként az a nevében is benne van) eredendõen melegétkeztetésre találták ki, ez soha nem volt teljesen így.

A szegényebb települések valószínûleg nem engedhetik meg maguknak, hogy elfogadják a szülõktõl a melegétkezési utalványt, ha a gyerek iskolai, óvodai étkezését valaki azzal szeretné kifizetni.

« 1. oldal »