2024. április 19. Péntek, Emma.
 

A püspökladányi rendõrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást egy asszony ellen, aki a megalapozott gyanú szerint háztartási cikkeket lopott Sárrétudvariban.

A debreceni rendõrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a gyanúsítottal szemben, aki több száz sértettet megkárosított.

Vádemelést javasolnak a debreceni rendõrök az ellen a két férfi ellen, akik egy fiatal nõt támadtak meg Debrecenben, a nyílt utcán.

Fegyház várhat rablás kísérlete miatt a két férfire.

A Hajdúhadházi Rendõrkapitányság befejezte az öt hajdúsámsoni és egy mátészalkai férfival szemben garázdaság bûntett és más bûncselekmények elkövetésének gyanúja miatt folytatott nyomozását.

A balmazújvárosi rendõrök lõfegyverrel való visszaélés megalapozott gyanúja miatt vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást a 29 éves gyanúsítottal szemben.

A rendõrök az ellen a két férfi ellen javasolnak vádemelést, akik a gyanú szerint egy hajdúböszörményi társasház udvaráról loptak el két kerékpárt.

Éheztette a kutyáit2015-01-06 18:17:10

A Debreceni Rendõrkapitányság állatkínzás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy 37 éves hajdúbagosi lakossal szemben.

Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés és kifosztás bûntette miatt javasol vádemelést a rendõrség azzal az 50 éves férfival szemben, aki a gyanú szerint tavaly december 20-án gyilkolt meg egy vámospércsi lakost – tájékoztatott a megyei rendõr-fõkapitányság sajtóreferense.

Újabb tolvajok bûnhõdnek2014-11-19 09:21:30

A vámospércsi és a nyíradonyi rendõrök befejezték a lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott négy férfi elleni nyomozást.

Vádemelést javasolnak a rendõrök azzal a három létavértesi nõvel szemben, akik gyermekeik miatt verekedtek össze.

Hamis orvosi papírral akart kibújni a közmunka alól, vádat emelt ellene az ügyészség.

Vádemelési javaslat2013-10-14 20:46:38

Egy kukoricatáblában próbált meg elbújni a rabló, a rendõrök azonban elfogták.

A rendõrök befejezték a nyomozást a hajdúböszörményi férfi ellen indított ügyben.

Befejezett nyomozás2013-10-03 14:27:29

A Hajdúböszörményi Rendõrkapitányság vádemelési javaslattal zárta le a nyomozást.

 

Biharkeresztes – Egy biharkeresztesi férfi 2012 augusztusában tett feljelentést a Berettyóújfalui Rendõrkapitányságon arról, hogy egy internetes oldalon hirdetett telefont kívánt megvásárolni, de az elutalt pénzéért cserébe semmit nem kapott.

Hét ember ellen javasol vádemelést a rendõrség, azzal gyanúsítják õket, hogy pénzt és élelmiszert aránytalanul magas kamattal kölcsönöztek nehéz helyzetben élõknek a Hajdú-Bihar megyei Komádiban - közölte a megyei fõkapitányság sajtószóvivõje pénteken az MTI-vel.

« 1. oldal »