2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 

A kötelezõ gépjármû felelõsségbiztosítás (kgfb) idei kampányában tíz autósból kilenc elfogadja az átlagosan 1-2 ezer forintos díjemelést és marad jelenlegi biztosítójánál, csak 10 százalékuk vált biztosítót – közölte az elsõ hét tapasztalatai alapján a Biztosítás.HU online alkusz az MTI-vel.

Váltás a MÁV élén is?2010-06-30 11:42:22

Több mint négymilliárd forintnyi papír kétszázas van még a zsebekben.

Januárban még a kormány elképzeléseit tartotta az egyedüli üdvözítõnek, és úgy érezte, hogy figyeltek mindenre. A többet követelõket határozottan hajtotta el. Február közepén azonban elbizonytalanodott. Meg tudta kedvelni a Reformszövetség elõször dermesztõnek bélyegzett javaslatait, és már nem volt benne olyan biztos, hogy jó kompromisszumot kötött a kormánya. Gyurcsány Ferencben két hónap alatt valami megváltozott.

Évente egyszer van lehetõségünk arra, hogy GFB szerzõdésünket átvigyük másik biztosítóhoz. A biztosítók október végén hozzák nyilvánosságra következõ évi díjtáblázataikat, így ha kedvezõbb ajánlatot találunk, november hónap folyamán (de december 31-re) felmonhatjuk szerzõdésünket, majd december végéig kell megkötnünk az új szerzõdést.

« 1. oldal »