2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 

Nyolcadik alkalommal rendezte meg a csökmõi Faluház és Könyvtár a Népi Ízek Versenyét.

Agrárnövendékek sikerei2015-04-30 12:38:30

Kukoricamorzsolás, traktorvezetés és agrárelmélet – két szakmai versenyen is remekeltek a Balásházy János Gyakorló Szakközépiskolájának diákjai.

Programozók versengtek2015-04-28 16:21:52

Országos informatikai verseny döntõjét rendezték meg hétvégén a debreceni Alföld Szakképzõben.

Felszabadulás: összesen 21 tanuló kapott szakmunkás-bizonyítványt az SZKTV végeztével.

Mûvészetekkel ismerkedtek, mûvészetekbõl adtak számot a kisdiákok.

A Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskolában szépészeti, közgazdasági és ügyviteli szakmát tanuló diákok mérték össze tudásukat a pénteken megrendezett Telegdi Vándorkupa 2015 elnevezésû versenyen.

A Dózsa György Általános Iskolában rendezték meg a „Forró nyomon Geronimo Stiltonnal” elnevezésû, Hajdú-Bihar megyei komplex tanulmányi versenyt.

A bírálók között ott voltak az adóhatóság szakértõi is.

A legfinomabbat keresték2015-03-11 18:44:36

Hetedik alkalommal rendeztek pálinka- és pogácsaversenyt a Józsai Közösségi Házban a hétvégén.

A Közösségi Ház és Városi Könyvtár dolgozói ismét megemlékeztek a vizes élõhelyek világnapjáról.

Az iskolai tanulmányain túl számos egyéb ismeretre volt szüksége.

Az informatika legjobbjai2014-12-08 10:35:18

A debreceni Mechwart András Gépipari és Informatikai Szakközépiskola csapata lett az abszolút gyõztes.

Kis remekmûvek születtek2014-11-20 10:06:32

Hagyományosan kiállítással zárult a Fekete Borbála Alapítvány által szervezett „Itt születtem én ezen a tájon IV.” elnevezésû rajzverseny.

Hajdú-Bihar – A hajdú-bihari rendõrök megyei futsal bajnokságon versenyeztek.

Középiskolás diákok jelentkezését várják a 4 for Europe címû versenyre, amelyen négy fõs csapatokban adhatnak számot az európai unióval kapcsolatos ismereteikrõl a tanulók.

A hajdúszoboszlói repülõtéren megrendezett III. Kamionos Találkozó keretein belül megválasztották a legerõsebb Hajdú-vitézt.

Fogatoltak Pocsajban2014-08-04 10:09:25

Augusztusban szinte minden hétvégére jut valamilyen program a pocsajiaknak: az elmúlt hét szombatján a IV. Fogathajtó versenynek adott otthont a település, ahol ezúttal is sok fogatos mérhette össze a tudását.

Zsáka - A település Kölcsey Ferenc Általános Iskolája 28. alkalommal rendezte meg a komplex tudáspróbát tanulmányi verseny formájában 2. és 3. osztályos tanulók részvételével magyar, környezetismeret és matematika tantárgyakból.

A Zsákai Általános Iskoláért Alapítvány az alsós munkaközösség együttmûködésével versenyt rendezett 3. osztályos tanulóknak magyar, környezetismeret, matematika tantárgyakból 2014. április 25-én.

Megyei tehetségkutató táncversenyt rendeztek hétfõn Hajdúszoboszlón, a Bocskai Rendezvényközpontban.

A településen termett gyümölcsök ízeit, az e gyümölcsök lelkébõl fõzött pálinkákat minõsíttették a nõnap elõestéjén Földes kertbarátai a hetedik alkalommal megrendezett pálinkaminõsítõ versenyen.

A Kultúrházak éjjel-nappal országos rendezvénysorozathoz csatlakozott a berettyóújfalui Nadányi Zoltán Mûvelõdési Központ is.

Konyár sátrában is készültek szombaton a disznótoros finomságok a Hajdú Komák, konok Kunok, Székely Góbék, Jó Palócok disznótoros versenyén.

„Jajj, de homályos az ég” – dalolta a Bakator zenekar a VI. Hajdú Komák, Konok Kunok, Székely Góbék, Jó Palócok disznótoros versenyén szombaton Derecskén.

Idén elsõ alkalommal került megrendezésre a nemzeti ünnepen az a futóverseny Konyáron, ami a “Konyár 800 éve” Futóverseny nevet viselte.

« 1. oldal »  Következő »