2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 

Van, ahol százmilliós a veszteség, ugyanakkor a hõszolgáltatónál az állam megpótolta a kiesést.

Vidéki szemétbiznisz2013-11-01 08:26:11

A bihari és a sárréti térség negyven településén évekkel elõre terveznek.

Néhány év leforgása alatt hatalmas összegtõl eshetett el a magyar költségvetés amiatt, mert átvette az unió adószabályait: a Magyar Okleveles Adószakértõk Egyesületének kimutatása 1177 milliárd forintra teszi azt a veszteséget, amely 2004-2011 között érhette a büdzsét a társasági adóval kapcsolatos uniós rendelkezések alkalmazása miatt - írta a Magyar Nemzet csütörtökön.

Közel 6 százalékot veszített értékébõl hétfõn az OTP részvény ára, a forint pedig levált a régiós devizákról, két és fél éves mélypontot ütve.

Budapest (MTI) - A 18 magánnyugdíjpénztár 5,092 millárd forint mûködési veszteséggel zárta az elsõ félévet, ami több mint kétszerese a tavalyi egész évinek (2,382 milliárd forint) és mintegy nyolcszorosa a tavalyi elsõ félévinek (643 millió forint) - derül ki a felügyeleti adatokból. Június végén a kasszáknak 100.625 tagjuk volt, a pénztári portfólió piaci értéke pedig 244,299 milliárd forintot tett ki.

Legalább napi százmillió forintos veszteséget okoz a fõvárosi szállodáknak a vulkáni hamu miatt elrendelt légtérzárlat. A Magyar Szállodaszövetség szerint ugyanis nagyon sok vendég lemondta a foglalását, hiszen nem tudtak eljutni Budapestre. Emellett több konferenciát is töröltek.
Életveszélyes módszerekkel, illegálisan kötötte be a földgázt egy vízvezeték-szerelõ több családi házban Gödöllõn és környékén. A nyomáscsökkentõket rendelésre lopta két férfi, majd 20 ezer forintért a szerelõ megfúrva a vezetéket, ...
« 1. oldal »