2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 

Magyarországon tavaly a felnõtt lakosság 65 százaléka túlsúlyosnak vagy elhízottnak számított, a nõk 62 százalékának, a férfiak 67 százalékának, összesen mintegy 5 millió embernek volt súlytöbblete – derült ki az országos táplálkozási és tápláltsági állapotvizsgálatból.

Az intézmény szakemberei mellett külsõ szakértõk is vizsgálják a debreceni Kenézy kórház egyik inkubátorából kiesett csecsemõ esetét - közölte a kórház szóvivõje csütörtökön az MTI-vel.

A pedagógiai szakszolgálat az intézményhez utalt gyermekek mindössze 20-30 százalékát látja el a megyében – mondta Ágoston Tibor, a debreceni közgyûlés jobbikos képviselõje a pártja kedden tartott sajtótájékoztatóján, amelynek témája a megyei pedagógia szakszolgálat tevékenysége volt.

A hortobágyi földhaszonbérleti pályázat kapcsán (ami csak földmutyiként híresült el a sajtóban) már mindenféle állítás megjelent, és annak az ellenkezõje is. Petneházi Attila jegyzete.

Földmutyi? Ki tudhatja?!2014-12-08 10:58:15

Kivizsgálták a hortobágyi földbérlet-pályázatokat, de a jelentés 10 évig nem nyilvános.

A látás hónapja2014-10-19 10:35:17

A szem nemcsak a lélek, hanem az életkor tükre is. Szemlencsénk alkalmazkodóképességébõl pontosan megmondható, hány évesek vagyunk.

Decemberig minden régi háznál meg kell vizsgáltatni a gázkészülékeket egy 2012-es kormányrendelet alapján. Százezer forintba is kerülhet, ha elöregedett a gázcsõ, vagy nincs szellõzõ az ablakba vágva, és amíg a tulajdonos nem javítja ki a hibát, gáz nélkül marad. A minisztérium szerint a biztonság miatt szükséges a felülvizsgálat, azt azonban még nem tudják, hogyan büntetik azt, aki nem csináltatja meg.

Mérlegeli a kormány, hogy a problémás ügyfeleket és a magas hitelösszeget felvevõket is kizárja azok közül, akik a piacinál kedvezõbb árfolyamon törleszthetik devizahitelüket - tudta meg az [origo]. A kormány eddig is több olyan részletet jelentett be a végtörlesztésbõl, amely szûkíti azok körét, akik élhetnek a végtörlesztéssel, de információink szerint megbízást kapott a kormányzati apparátus, hogy mérje fel, milyen kritériumokkal szûkíthetõ tovább a csoport.

Ki mit tudott a KBH-nál?2010-08-30 11:47:34
Átverték, „elaltatták” a Katonai Biztonsági Hivatal munkatársai a romagyilkosságok nemzetbiztonsági szálait vizsgáló, az elõzõ ciklusban felállított parlamenti vizsgálóbizottságot, ...
Káosz, egyre csúszó határidõk, és legalább 60 milliárd forint kár. Így jellemezte az elmúlt évek 3 legnagyobb fõvárosi beruházását az a jelentéstervezet, amelyrõl ma tárgyalt a fõvárosi önkormányzat bizottsága.

Felfüggesztették szolgálati beosztásából azt a berhidai körzeti megbízottat, akit egy férfi azzal vádolt, hogy kivitte az erdõbe és megverte viráglopásért.

Újabb házkutatás egy állami cégnél. Most a MÁV INFORMATIKÁ-nál kerestek papírokat a rendõrök. Különbözõ tanácsadói és végkielégítési szerzõdéseket vizsgálnak.
« 1. oldal »