2018. április 23. Hétfő, Béla.
 

Magyarországon tavaly a felnőtt lakosság 65 százaléka túlsúlyosnak vagy elhízottnak számított, a nők 62 százalékának, a férfiak 67 százalékának, összesen mintegy 5 millió embernek volt súlytöbblete – derült ki az országos táplálkozási és tápláltsági állapotvizsgálatból.

Az intézmény szakemberei mellett külső szakértők is vizsgálják a debreceni Kenézy kórház egyik inkubátorából kiesett csecsemő esetét - közölte a kórház szóvivője csütörtökön az MTI-vel.

A pedagógiai szakszolgálat az intézményhez utalt gyermekek mindössze 20-30 százalékát látja el a megyében – mondta Ágoston Tibor, a debreceni közgyűlés jobbikos képviselője a pártja kedden tartott sajtótájékoztatóján, amelynek témája a megyei pedagógia szakszolgálat tevékenysége volt.

A hortobágyi földhaszonbérleti pályázat kapcsán (ami csak földmutyiként híresült el a sajtóban) már mindenféle állítás megjelent, és annak az ellenkezője is. Petneházi Attila jegyzete.

Földmutyi? Ki tudhatja?!2014-12-08 10:58:15

Kivizsgálták a hortobágyi földbérlet-pályázatokat, de a jelentés 10 évig nem nyilvános.

A látás hónapja2014-10-19 10:35:17

A szem nemcsak a lélek, hanem az életkor tükre is. Szemlencsénk alkalmazkodóképességéből pontosan megmondható, hány évesek vagyunk.

Decemberig minden régi háznál meg kell vizsgáltatni a gázkészülékeket egy 2012-es kormányrendelet alapján. Százezer forintba is kerülhet, ha elöregedett a gázcső, vagy nincs szellőző az ablakba vágva, és amíg a tulajdonos nem javítja ki a hibát, gáz nélkül marad. A minisztérium szerint a biztonság miatt szükséges a felülvizsgálat, azt azonban még nem tudják, hogyan büntetik azt, aki nem csináltatja meg.

Mérlegeli a kormány, hogy a problémás ügyfeleket és a magas hitelösszeget felvevőket is kizárja azok közül, akik a piacinál kedvezőbb árfolyamon törleszthetik devizahitelüket - tudta meg az [origo]. A kormány eddig is több olyan részletet jelentett be a végtörlesztésből, amely szűkíti azok körét, akik élhetnek a végtörlesztéssel, de információink szerint megbízást kapott a kormányzati apparátus, hogy mérje fel, milyen kritériumokkal szűkíthető tovább a csoport.

Ki mit tudott a KBH-nál?2010-08-30 11:47:34
Átverték, „elaltatták” a Katonai Biztonsági Hivatal munkatársai a romagyilkosságok nemzetbiztonsági szálait vizsgáló, az előző ciklusban felállított parlamenti vizsgálóbizottságot, ...
Káosz, egyre csúszó határidők, és legalább 60 milliárd forint kár. Így jellemezte az elmúlt évek 3 legnagyobb fővárosi beruházását az a jelentéstervezet, amelyről ma tárgyalt a fővárosi önkormányzat bizottsága.

Felfüggesztették szolgálati beosztásából azt a berhidai körzeti megbízottat, akit egy férfi azzal vádolt, hogy kivitte az erdőbe és megverte viráglopásért.

Lőszerekkel a zsebében akadt fenn a biztonsági ellenőrzésen egy utas Ferihegyen. Az eset még március 17-én történt, a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság (RRI) hétfőn számolt be róla.

Újabb házkutatás egy állami cégnél. Most a MÁV INFORMATIKÁ-nál kerestek papírokat a rendőrök. Különböző tanácsadói és végkielégítési szerződéseket vizsgálnak.
Két jászberényi háziorvos telefonja foglaltat jelzett, kettő pedig betegnél volt, amikor a mentők másfél hete hívni akarták egy tornaórán rosszul lévő fiúhoz.
« 1. oldal » 
Címkék 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!