2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 

Két év alatt több mint tízmilliószor csatlakoztak az utasok a vonatokon kiépített ingyenes fedélzeti wifi interneteléréshez, a 2013 márciusától bevezetett díjmentes szolgáltatás 770 kocsiban mûködik az elõvárosi és egyes távolsági, valamint InterCity járatokon - közölte a MÁV kedden az MTI-vel.

A cég virtuális mobilszolgáltatóként jelent meg a piacon. Emellett egyedülálló termékkel egészítette ki internetszolgáltatásainak körét a UPC. A Wi-Free nevû szolgáltatással bármelyik UPC internetelõfizetõ csatlakozhat egy másik ügyfél Wi-Fi routeréhez.

Nekünk csak regisztrálni kell, s máris bárhol, ingyen wifizhetnek a UPC ügyfelei? Így van, állítja: a szolgáltató.

Egyre többen használják a MÁV ingyenes wifi szolgáltatását a vonatokon és a vasútállomásokon.

A MÁV-Start Zrt. felújítási programjában megjelölt 735 jármû wifirouterrel történõ felszerelése hamarosan befejezõdik, így évente akár 50 millió utasnak lesz lehetõsége ingyen netezni a vonatokon - közölte a személyszállító vasúttársaság pénteken.

A 802.11ac technológia háromszor gyorsabb, mint elõdje, a 802.11n, akár 1 Gbit/s sebességre is képes. Több eszközt támogat, nagyobb lefedettséggel, de kompatibilis a már létezõ Wi-Fi szabványokkal.

24 óra alatt több mint 104 ezerszer töltötték le azt a Firefox kiegészítõt, mellyel bárki kémkedhet és bejelentkezhet mások fiókjaiba, akár a Facebookra is.

« 1. oldal »