Két új DKV-alkalmazás segíti a közlekedést DebrecenbenForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-06-19 10:20:46 Nyomtatás - Hír webcíme: www.biharlap.hu/hir/12938
Címkék: Bihari hírek, alkalmazás, Debrecen, DKV, fejlesztés, közösségi közlekedés, mobiltelefon, okostelefon, térkép, utastájékoztató program
A DKV Zrt. új szolgáltatása a Debreceni közösségi közlekedés szolgáltatási színvonalának fejlesztése címû (ÉAOP-3.1.4/A-09-2009-0001 azonosítószámú) EU által támogatott pályázat keretén belül valósult meg.

A két új szolgáltatás célja nem csak a helyi, hanem a városunkba érkezõ, közösségi közlekedési szolgáltatásainkat igénybe vevõ utasok közlekedésének a megkönnyítése.

A programok lehetõsĂ©get biztosĂ­tanak a menetrendek mellett az egyes járatok megállĂłhelyenkĂ©nti, ĂştvonalankĂ©nti keresĂ©sĂ©re is. Mindezen tĂşl, az utazás szervezĂ©sĂ©nek megkönnyĂ­tĂ©sĂ©re nagy segĂ­tsĂ©get nyĂşjt a tĂ©rkĂ©pes keresõ Ă©s a “Honnan hová” Ăştvonal keresõ.

Debrecen város helyi menetrendje és térképes keresõje egy korszerû, internetes, böngészõ alapú utastájékoztató szoftver. Az alkalmazás bármely népszerû böngészõvel futtatható.

A web-es felület megtekintéséhez grafikus megjelenésû böngészõre van szükség, amely engedélyezett JavaScript támogatással rendelkezik. Az eddig tesztelt böngészõk:

· Internet Explorer 8+
· Mozilla Firefox 4+
· Opera 11+
· Google Chrome 9+

Az utóbbi idõszakban beérkezett javaslatok, észrevételek alapján tovább fejlesztettük az online szolgáltatásunkat, annak érdekében, hogy mindenki számára kényelmesen, egyszerûen használható legyen az alkalmazás.

További részletek és az alkalmazások a www.dkv.hu internetes oldalon.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Véleménye van? Írja meg!