Heti horoszkóp 2010. március 15. – 22.Forrás: Nők Lapja
Utolsó módosítás: 2010-03-16 19:04:32 Nyomtatás - Hír webcíme: www.biharlap.hu/hir/2828
CĂ­mkĂ©k: Horoszkóp
Mi vár Önre a héten?Nézze meg heti horoszkópját nálunk...
2010. március 15. – 22.
Kedves Bak!
A legjobb, ha fogod magad, és elutazol rögtön a hét elején. Mivel még munkaszüneti nap van, megteheted. A hétfői újhold azt vetíti előre, hogy új élmények, új kapcsolatok várnak rád ott. Ezt kár lenne kihagyni. Utána nehéz lesz munkába állni, ezért ha lehet, menj szabira, és maradj otthon! Most a családod és a lakásod jobban fog izgatni, mint a karriered építése. Ha mégis dolgoznod kell, akkor ne engedd, hogy a magánéleted elvonja a figyelmedet a feladataidtól! Ilyen szempontból a hét közepe lesz a legkritikusabb. Aztán hétvégén vendégek érkezhetnek hozzád. Készülj vidáman, és fogadd őket örömmel, de ne csinálj nagy felhajtást! Készíts rengeteg salátát vagy sajtos mártogatóst!
Kedves Vízöntő!
A hétfői újhold nagy hatással lesz rád. Valami misztikus dolog történhet veled. Egy film vagy egy beszélgetés hatására átértékelhetsz valamit. Ennek hatására szabályosan megvilágosodhatsz, de ettől függetlenül gazdálkodj okosan az időddel és a pénzeddel is! Egyiket se pazarold! A hét további részében több izgalmas esemény vár rád. Ezekből rengeteget tanulhatsz, ha jól figyelsz. A hét közepén legyél nagyon óvatos a közlekedésben! A figyelmetlenség és a szétszórtság balesetet vonzhat be. Hétvégén legyél a családoddal, és legyen időd a gyerekedre is! Vele vagy másokkal érdemes lenne olyan programot választanod, ahol kedvetek szerint játszhattok. Pl. bowling, tollaslabda, darts stb.
Kedves Halak!
A hétfői újhold neked megújító energiákat hoz, ettől kívül-belül megújulhatsz. Itt a tavasz, itt az ideje, hogy megrázd magad, és felfrissülj. Ebben segít, ha több salátát és csírát eszel. A folytatásban a pénzedre kell vigyáznod. Szinte egész héten az fog foglalkoztatni, hogy mennyiből tudsz kijönni, és hogy jut-e pénzed arra, amire vágysz. Nem baj, ha számolgatsz, de ne csak erről szóljon az életed. Keress más értékeket is! Szegény vagy, és az is maradsz, ha a gazdagságot csak vagyonban méred. Hétvégén menj társaságba, és kulturálódni! Szellemi táplálékot is vegyél magadhoz. Jót fog tenni, ha kicsit más szórakozási formákat is beiktatsz. Pl. színház, múzeum, koncert stb.
Kedves Kos!
Rendkívül mozgalmas hét elé nézel, de nincs mitől tartanod, mert rengeteg energiád lesz. A hét elején az lesz a feladatod, hogy befelé figyelj. A hétfői újhold új ötleteket és új meglátásokat hozhat neked, de csak akkor, ha nincs állandó zaj körülötted. Szerencsére ez még szabadnap, így lesz időd magadra. Töltődj fel teljesen, mert utána iszonyú pörgés kezdődik. Az lesz a jó, hogy ezt élvezni fogod, mert sok siker vár rád. A párodra és az érzékenyebb emberekre kell csak vigyáznod. Még véletlenül se bántsd meg őket! Remek lesz a hétvégéd, ugyanis a szombaton a Nap belép a Kos jelébe, ezzel nemcsak a tavasz, hanem számodra új év kezdődik – tele vidámsággal, lendülettel és tervekkel…
Kedves Bika!
Ezen a héten többször lehet az az érzésed, hogy kicsúszik az irányítás a kezedből. A legbölcsebb, ha hagyod. Az a szerencse, hogy jól indul a hét, és ebből feltöltekezhetsz, ugyanis a hétfői újhold új barátot és/vagy új hobbit hozhat neked. Legyél nyitott, és fogadj mindenkit, ill. mindent örömmel! Itt az ideje, hogy új élményekben legyen részed. Ezek által te magad is megújulhatsz, mint tavasszal a természet. A hét közepén lesz, aki provokál, és a türelmedet fogja tesztelni. Jobb, ha nem reagálsz. Az „egyik füleden be, a másikon ki” taktikát alkalmazd! Hétvégén menj ki a szabadba! Nem baj, ha még hűvös az idő. Sétálj, kirándulj, szívd be a tavasz illatát! Ettől felfrissülsz és feltöltődsz.
Kedves Ikrek!
Fantasztikus energiák fognak megmozdulni benned és körülötted is ezen a héten. Ezt már a hétfői újhold jelzi a számodra. Alig fogod kibírni, hogy ne láss neki a terveid megvalósításának, mindegy, hogy hivatásról vagy magánéletről van szó. Ha nem kezdesz el kapkodni, akkor egyre több támogatást, sőt protektort fogsz találni. Ezzel álmaid lassan megvalósulni látszanak, de közben folyamatosan tesztelve lesz a rugalmasságod is. Olyan helyzetbe csöppenhetsz, ami egyik pillanatról a másikra fordul, változik. Bosszankodás helyett élvezd, hiszen felfoghatod az egészet kevésbé súlyosnak is. Csak rajtad múlik. A hétvégén élj a hobbidnak! Ha még nincs, akkor keress gyorsan egyet!
Kedves Rák!
Ennél jobban nem is indulhat a hét a számodra. A hétfői újholdkor legyél nyitott minden új élményre! Remek találkozások és kalandok várnak rád. Elemedben leszel, ezért ismerkedésre is alkalmas ez a nap, ha elszánnod magad. Utána a hivatásodra koncentrálj! Olyan lehetőségek jönnek, amelyek nagyot lendíthetnek a karriereden. De nemcsak a munka terén, hanem a magánéletben is sikerek várnak rád. Csak legyél türelmes és szelíd! A hétvége előtt megdöbbentő információ birtokába fogsz jutni. Ez megvilágosíthat több dolgot is visszamenőleg. A hétvégén lazíts, de ne a négy fal között! Menj sétálni, gyönyörködj az ébredező természet látványában, és töltődj fel a tavasz energiáival!
Kedves Oroszlán!
A hét elején még nem leszel túlságosan feldobódva. A hétfői újhold sem fog különösebben izgatni. Ez nem sokáig tart, ugyanis keddtől már sokkal energikusabb és lelkesebb leszel. Azt tapasztalhatod, hogy napról napra egyre több jel érkezik. Ezek mind arra biztatnak, hogy új célokat tűzz ki! Még egy külföldi utazás, tanulmány vagy munka is összejöhet, ha készen állsz a kalandra. Gondold meg, hogy mit tudsz bevállalni, és lehetőleg menj! Nagy élmények, tapasztalatok és fontos kapcsolatok várnak rád ott. A hétvégén megkezdődik az asztrológiai tavasz, ez téged is feltölt. Különösen akkor, ha kimozdulsz a négy fal közül. Menj kirándulni, és szívd be a tavasz megújító erejét!
Kedves Szűz!
Szerencse, hogy hétfő még munkaszüneti nap, ugyanis annyi dolgod lesz, hogy ki sem fogsz látszani belőle. A környezeted gondoskodik erről. Ha van már párod, akkor vele új élmények várnak rátok. Szervezzétek úgy a családi és baráti kötelezettségeiteket, hogy jusson időtök egymásra is! Legyetek minél többet kettesben! Mehettek együtt úszni, szaunázni. Ha még nincs párod, akkor izgalmas és felkavaró találkozásban lesz részed. Ne ijedj meg, nincs mitől félned! Egész héten a pénzedre kell a legjobban vigyáznod. Ne kérj kölcsön, és ne vegyél semmit hitelre! Hétvégén válassz olyan programot, ami nem fárasztó, de valamilyen aktivitást hoz az életedbe. Elmehetsz pl. egy kertészetbe nézelődni…
Kedves Mérleg!
A hétfői újhold azt jelzi számodra, hogy egyre intenzívebben érezd a tavasz megújító erejét, vagyis itt az ideje, hogy testileg, lelkileg, szellemileg megújulj, feltámadj. Egyél zöldeket, hallgass vidám zenét, és olvass mesekönyveket! Ez mind megújító „táplálék”. Aztán egész héten több izgalmas találkozásban is részed lehet. Vigyázz, mert ha van párod, akkor ellen kell állnod a kísértésnek! Ha még keresed, akkor jó esélyed van, hogy most megtaláld. A hét közepén valaki a meggondolatlan megjegyzésével a lelkedbe gázolhat. Mindenkinek jobb lenne, ha meg sem hallanád. Szombaton a Nap belép a Kos jelébe, ezzel hivatalosan is elkezdődik a tavasz. Számodra pedig egy szerelmes hónap…
Kedves Skorpió!
Ennél jobban nem is indulhatna a heted. A hétfői újhold újfajta gyönyöröket tartogat a számodra. Ha van párod, akkor maradj hű, vele keresd az izgalmakat! Ha még egyedül vagy, akkor bátran vágj bele a kalandba! Nem fogod megbánni. A hét további része arról fog szólni, hogy vigyázz az egészségedre! Öltözz rétegesen, egyél minél több nyers zöldséget és gyümölcsöt, és mozogj rendszeresen! A hét közepén bölcsen hallgass! Főleg a munkáddal kapcsolatosan kell ügyelned arra, hogy kinek mit mondasz. A hétvégén óvatosan közlekedj! Balesetveszély leselkedik rád, de csak abban az esetben, ha sietsz, és nem nézel körül. Számíts rá, hogy a „baj” most jobbról vagy balról jöhet!
Kedves Nyilas!
Mozgalmasan indul a heted, ezt a hétfői újhold is megerősíti. Vehetsz új bútort, vagy átrendezheted, kifestheted a lakást. Feldobhatod új növényekkel vagy függönyökkel is. Ettől függetlenül új taggal bővülhet a család, és/vagy betoppanhat egy váratlan vendég. Szóval nem fogsz unatkozni. Szerencsére a folytatás is eseménydús lesz, amit nem fogsz bánni, mert tele leszel energiával, sőt egyre több erőd lesz. Ehhez jó esetben még kellő türelem is fog társulni. Erre szükséged lesz, mert a gyereked, a barátod vagy a kollégád kicsit fárasztó lesz. A hétvégén szervezz kisebb túrát, vagy menj sportolni! Ha van párod, akkor vele! Ha még nincs, akkor ott összefuthatsz vele...
Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Véleménye van? Írja meg!