H√°rommilli√≥ forint √©rt√©kű v√≠zipipadoh√°nyt tal√°ltak √Ārt√°ndn√°lForr√°s: haon.hu
Utolsó módosítás: 2018-06-12 17:43:55 Nyomtatás - Hír webcíme: www.biharlap.hu/hir/30194
Címkék: Bihari hírek
A Nemzeti Ad√≥- √©s V√°mhivatal (NAV) p√©nz√ľgyőrei √Ārt√°ndn√°l egy rom√°n szem√©lyg√©pkocsiban megk√∂zel√≠tőleg 3 milli√≥ forint √©rt√©kű ad√≥zatlan v√≠zipipadoh√°nyt tal√°ltak. Az √ľgyben k√∂lts√©gvet√©si csal√°s miatt indult elj√°r√°s.

A NAV Hajd√ļ-Bihar megyei p√©nz√ľgyőrei √Ārt√°ndn√°l egy aut√≥t ellenőriztek, ami Rom√°ni√°b√≥l Magyarorsz√°gra tartott. A g√©pkocsi csomagtart√≥j√°ban t√∂bb, ragaszt√≥szalaggal lez√°rt, nagym√©retű pap√≠rdoboz volt. A j√°rmű √©s az abban sz√°ll√≠tott csomagok tov√°bbi √°tvizsg√°l√°s√°t Rudi, a k√°b√≠t√≥szer- √©s cigarettakereső kutya seg√≠tette. Rudi a vizsg√°laton egy√©rtelmű pozit√≠v jelz√©st adott. A kartondobozokb√≥l 60,5 kilogramm, √∂sszesen 1 210 doboz, 3 milli√≥ forint √©rt√©kű v√≠zipipadoh√°ny ker√ľlt elő.

A sofőr a doh√°nyterm√©kek sz√°rmaz√°s√°t semmilyen form√°ban nem tudta igazolni. Elmond√°sa szerint nem tudta, hogy mi van a dobozokban, őt csak megk√©rt√©k, hogy vigye azokat a hat√°r ut√°ni első parkol√≥ba.

Fotó: NAV

A NAV munkat√°rsai az ad√≥zatlan doh√°nyt lefoglalt√°k, √©s k√∂lts√©gvet√©si csal√°s megalapozott gyan√ļja miatt feljelent√©st tettek a NAV p√©nz√ľgyi nyomoz√≥in√°l.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
V√©lem√©nye van? √ćrja meg!