Most pályázzon ingyenpénzre: h?t?t, mosógépet cserélhet a háztartási nagygépcsere-programbanForrás: hvg.hu
Utolsó módosítás: 2018-11-06 06:53:06 Nyomtatás - Hír webcíme: www.biharlap.hu/hir/30801
CĂ­mkĂ©k: Bihari hírek
A bolti ár 50 százalékát is megkaphatja támogatásként.

 

A pályázatokat régiónként eltér? id?pontokban, november 5. és 19. között lehet benyújtani. El?ször az észak-alföldi régióból, majd a dél-alföldi, az észak-magyarországi, a nyugat-dunántúli, a dél-dunántúli, a közép-dunántúli, végül a közép-magyarországi régióból adhatók be a jelentkezések, kizárólag elektronikusan, ügyfélkapun keresztül.

 

MTI

 

A program során korszer?, energiatakarékos háztartási nagygépeket lehet beszerezni, az új kiírással a kormány összesen kétmilliárd forint vissza nem térítend? támogatással járul hozzá a családok energiafelhasználásának csökkentéséhez.

A támogatás mértéke a vásárlás id?pontjában érvényes bolti ár 50 százaléka, de legfeljebb 25 ezer forint az A+ kategóriájú, 40 ezer forint az A++ kategóriájú, illetve 45 ezer forint az A+++ kategóriájú készülékek esetében.

A kiírásra magyar adóazonosító jellel és magyarországi lakóhellyel rendelkez?, nagykorú természetes személyek nyújthatnak be pályázatot. Személyenként és lakásonként legfeljebb egy háztartási nagygép cseréjéhez nyerhet? el támogatás.

A pályázati kiírás és az útmutató a www.hgcs2017.nfsi.hu weboldalon érhet? el – írta az MTI.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Véleménye van? Írja meg!