Heti horoszkóp 2010. április 12.-19.Forrás: Nők Lapja
Utolsó módosítás: 2010-04-14 11:25:13 Nyomtatás - Hír webcíme: www.biharlap.hu/hir/3133
CĂ­mkĂ©k: Horoszkóp
Heti horoszkópNézze meg heti horoszkópját nálunk....
2010. április 12. – 19.
Kedves Bak!
Egész héten kapkodhatod a fejedet. Annyi infó jön, és annyi minden változik, hogy egészen megviselhet, de csak akkor, ha merev vagy. Örülj az új dolgoknak! Fogadd el, hogy az élet maga a változás! Ha ellene mész, akkor elronthatod mindazt a jót, amit hozna neked a sors. Pl. szerdán az újhold valamit vagy valakit az otthonodba fog „küldeni”. Tárd szélesre az ajtót, és engedd be! Meglátod, nagyszerű dolog fog kisülni ebből. A hét második felében a gyereked okozhat bosszúságot és/vagy anyagi kárt. Ne idegeskedj sokáig, lépj tovább! A hétvégén mozogj az egészségedért! Hidd el, sokkal jobb lesz a közérzeted és a hangulatod is, ha sportolsz valamit, vagy sétálsz egy nagyot.
Kedves Vízöntő!
Legyél óvatos, mert a hét anyagi veszteséggel indulhat. Ezt csak kellő odafigyeléssel és gyors reagálással előzheted meg. Töröld a szótáradból azt a kifejezést, hogy „már túl késő”! A szerdai újholdnak örülni fogsz, mert olyan új ismeretséget és/vagy ismeretet fog hozni, amely végre átlendít a holtponton. Figyelj, és ragadd meg az adódó alkalmat! A hét második felében családi konfliktus robbanhat ki. Jó lenne, ha kívül maradnál. Ez csak akkor fog sikerülni, ha nem veszel semmit a személyed elleni támadásnak. Az „egyik füleden be, a másikon ki” stratégia be fog válni. A hétvégén nagyon jó formában leszel, főleg akkor, ha kimozdulsz otthonról. Itt a tavasz. Mehetsz biciklizni, görkorizni…
Kedves Halak!
Amennyiben ügyesen kikerülsz hétfőn délelőtt egy provokációból eredő konfliktust, akkor remek hét elé nézel. Legyél annyira bölcs, hogy felülemelkedsz a kicsinyes kritikán! Utána számíts rá, hogy a szerdai újhold új pénzforrást fog felfedni előtted! Más kérdés, hogy ez most belefér-e az idődbe, ill. az elképzeléseidbe, de ne utasítsd kapásból vissza! A hét második felében vigyázz magadra a közlekedésben! Megsérülhetsz, ha dühösen, agresszívan vezetsz. Higgadj le, mielőtt baj lenne. A hétvégén szánj kis időt az otthonodra! Szellőztess ki alaposan, és frissítsd fel a levegőt portalanítással és új zöld növényekkel! Aztán szellőztesd ki a fejedet és a tüdődet egy nagy sétával!
Kedves Kos!
Ez egy ritka remek hét lesz a számodra. Hétfőn délelőtt még türelmesnek kell lenned. Ekkor váratlan és kellemetlen esemény történhet. Az fog bosszantani, hogy az irányítás még nem a te kezedben lesz. Szerencsére már délután gyökeres és pozitív változást tapasztalhatsz. Aztán már nem lesz okod panaszkodni, mert minden a kedved szerint alakul. Főleg akkor, ha nemcsak magaddal foglalkozol, hanem a körülötted lévőkkel is. A szerdai újhold a Kos jelében az energiáidat magasra emeli, és segít, hogy megújulj kívül-belül, testileg-lelkileg. Ne szalaszd el ezt a kitűnő alkalmat! Hétvégén utazz el, vagy legalább mozdulj ki a négy fal közül! Sportolhatnál is a szabadban. Biciklizz vagy tollasozz!
Kedves Bika!
A hét legelején vigyáznod kell egy régi barátságra. Apró dologból alakulhat ki vita, és ha nem vagy észnél, akkor „szakítás”. Kár lenne hagyni elveszni egy ilyen értékes barátságot. Később azt láthatod magad körül, hogy mindenki fel van dobódva, és ünnepli a tavaszt, te pedig nem érzel semmi pezsgést és örömet. Ne aggódj! Hamarosan te is vidámabb leszel. A hét második felében már elemedben leszel. Az különösen jól fog esni, hogy valaki hozzád fordul segítségért. Vedd megtiszteltetésnek, de ne akard megoldani az egész életét! A hétvégén okosan oszd be a pénzedet, ne költs most semmi extra dologra! Arra is ügyelj, hogy ne rágódj régi ügyeken! A nosztalgiázás most nem fog jólesni…
Kedves Ikrek!
A héten lesz alkalmad arra, hogy beengedd az életedbe a protekciót – szó szerint és átvitt értelemben is. Eleget álmodoztál, és tettél is azért, hogy megvalósuljon. Most jött el az ideje a külső segítségnek. Ne aggódj, ezt nem kaphatod meg érdemtelenül. Lesz okod örülni, mert a szerdai újhold még új baráttal is megajándékoz. Akit most ismersz meg, az pezsgést és friss lendületet hoz az életedbe. Tőle, általa végérvényesen beköszönt nálad is a tavasz. Csak arra vigyázz, hogy a hét második felében ne akarj mindent te irányítani! Vedd észre, hogy mi az, ami nem rajtad múlik. A hétvégén legyen időd önmagadra! Sétálj, olvass, csak olyasmit csinálj, ami jólesik!
Kedves Rák!
Rögtön a hét elején próbára leszel téve. Rugalmasságra és gyors reagálásra lesz szükség. Ha ez sikerül, akkor egy új fejezet kezdődik a számodra. A szerdai újhold a munkád terén hoz sok újdonságot: új főnököt, új feladatot stb. Semmitől se ijedj meg, még akkor se, ha elsőre nehéznek is tűnik! Bízz magadban, és igyekezz a legjobbat, sőt a legtöbbet kihozni az új felállásból. A hét második felében foglalkozz a barátaiddal! Valakinek nagy szüksége lesz a segítségedre. Lehet, hogy szégyenlős, és nem szól addig, amíg te rá nem kérdezel. A hétvégén add át magad a pihenésnek. Bármit csinálsz, azt tedd a lehető legkényelmesebb tempóban! Ne kapkodj! Élvezd, hogy végre hétvége van!
Kedves Oroszlán!
Ezen a héten egyre intenzívebben fogod érezni, hogy itt a tavasz. Már a hét elején fel leszel dobódva. Félelmetesen sok energiád lesz. Vigyázz, mert lesz, aki számára valóban félelmetesnek fogsz tűnni. Ne feledd, hogy van, aki lassabb és bizonytalanabb, mint te! A szerdai újhold olyan új ötleteket hoz neked, amelyek átlendítenek a holtponton. Érdemes leírnod ezeket, mert még csiszolgatnod kell, mint egy nyers gyémántot. A hét második felében könnyen nézeteltérésbe keveredhetsz a főnököddel vagy egy kollégáddal. Lehetőleg ne agresszívan reagálj, uralkodj magadon! A hétvégén élj a hobbidnak! Ha még nincs, akkor keress! Kell egy olyan időtöltés, amely teljesen kikapcsol…
Kedves Szűz!
Szükséged lesz az összes toleranciádra már a hét indulásakor. Valaki tesztelni fogja a tűrőképességed határait. Ha a dühödön át képes vagy meglátni, hogy nem rosszindulattal teszi, akkor könnyű lesz felülemelkedned. A folytatásban a tavasz íze, illata és látványa fog megtölteni mindent. Ne keseredj el, ha most ez nem tud feldobni! A szerdai újhold olyan pici jeleket küld, mint a föld alatt induló csírák: idő kell hozzá, hogy láthatóvá váljanak. Még a hétvége előtt egy utazás és/vagy tanulmány lehetősége fog eléd kerülni. Ne sokat töprengj, élj vele! A hétvégén nézz optimistán a jövőbe! Mondd ki hangosan és meggyőződéssel, hogy megérdemled a boldogságot! Valóban kiböjtölted a jobb időket…
Kedves Mérleg!
Nem lesz időd unatkozni ezen a héten. Egymást fogják követni az események. Jobb, ha előre felkészülsz, sőt örülsz neki. Most minden afelé terelget, hogy új életet kezdhess. A szerdai újhold konkrétan új ismeretséget, új szerelmet fog hozni. Hogy mi lesz ebből, az kettőtökön múlik. Kevés a nagy találkozás. A folytatáshoz szükség lesz bátorságra és elszántságra. De ne fuss túlságosan előre! Elég a percet megélned. A döntéshelyzet kicsit később lesz. A hétvége előtt legyél laza és passzív! Ne erőltess és ne siettess senkit és semmit! Bízz benne, hogy a dolgok mennek a maguk útján! A hétvégén elemedben leszel, főleg akkor, ha mozgásban maradsz. Kirándulj, sportolj! Aktívan töltsd az időt!
Kedves Skorpió!
Ha a hét legelején elcsípsz egy jó ötletet, akkor ez egész hétre lendületet adhat neked. Megtapasztalhatod, hogy az életöröm és a boldogság nem kívülről jövő, csak a szerencséseket érintő adomány, hanem döntés kérdése. A szerdai újhold pl. az egészséged terén hozhat megújító energiákat – és újfajta elszántságot is, hogy változtass. Itt az ideje, hogy egészségesebb, jobb minőségű életet élj! Ebbe beletartozik a táplálkozás, a mozgás, a vidám társaság és a szellemi fejlődés is. Még a hétvége előtt vár rád egy találkozás. Az illető el fog varázsolni a szépségével. Ha már van párod, akkor maradj hű! A hétvégén lesz időd eltöprengeni azon, hogy mit szeretnél. Ne lépj meggondolatlanul!
Kedves Nyilas!
Jól indul a heted, és még jobban folytatódik. Igaz, hogy a hétfő délelőtt nem lesz túl fényes, de bírd ki, mert már délután rendben lesz minden! Iszonyú sok erőd lesz, épp ezért bármibe belefoghatsz. Olyan területeken is sikerek várnak, amelyeken eddig nem tudtál előrelépni. Ezt jelzi a szerdai újhold is. Nyílj meg az új megoldásoknak! Meglátod, ha képes vagy megújulni, akkor új perspektívák kerülnek eléd. A hét második felében lassulj le, és óvatosan közlekedj! Nemcsak az utakon, hanem otthon is! Vigyázz a testi épségedre, máskülönben könnyen megsérülhetsz! A hétvégén legyél a pároddal kettesben. Élesszétek fel a szerelmet! Amennyiben keresed a párodat, most jó eséllyel rálelhetsz.
Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Véleménye van? Írja meg!