Heti horoszkóp 2010. május 31. – június 07.Forrás: Nők Lapja
Utolsó módosítás: 2010-05-31 09:42:15 Nyomtatás - Hír webcíme: www.biharlap.hu/hir/3691
CĂ­mkĂ©k: Horoszkóp
Kedves Rák! Ne lepődj meg, ha a hét elején mindenki téged akar! Főleg a párod fog számítani az együttérzésedre. Hallgass végig mindenkit, de ne akard mindenkinek megoldani a gondjait!
2010. május 31. – június 07.
Kedves Kos!
Meglepően nyugis hét vár rád. Túl sok változásra nem kell számítanod. Elég, ha teszed a dolgod. Ez a mostani időszak a rutinnak kedvez, vagyis ne akard megváltani a világot. A hét elején a kollégáidnak, barátaidnak lesz szükségük rád, de nem a tetterődre, inkább a támogató hallgatásodra. Csendben, türelmesen hallgasd végig őket, és csak akkor adj tanácsot, ha erre külön megkérnek! A hét közepén egy félreértésből vita robbanhat ki. Nem te fogsz kiakadni, hanem a másik fél. Nyugtasd meg, és mielőbb tisztázd a helyzetet! Ezzel elejét veheted egy hosszú viszálynak. A hétvégén okosan oszd be az idődet! Jusson pihenésre és szórakozásra is! Muszáj lazítanod, de utána szükséged lesz egy kis „tombolásra”.
Kedves Bika!
Ez egy munkás hét lesz. Ha van munkád, akkor értékeld! Ha nincs, akkor most megtalálhatod. Sikerek várnak rád, ha szorgalmasan teszed a dolgod. Ne panaszkodj, inkább arról beszélj, ami jó! Ezzel pozitív eseményeket vonzol be. Pont azt, amire vágysz. A hét közepén számíts rá, hogy nagy jövés-menés lesz a munkahelyeden! Nemcsak személyi változás lesz, hanem feladatkörök, pozíciók is átszervezésre kerülhetnek. Ne idegeskedj, ha az elején kicsit zavaros lesz az egész! Idővel minden a helyére kerül. Hétvégén találkozz a barátaiddal, és szervezzetek közös programot! Ha ők nem aktívak, akkor kezdeményezz te! Nem az számít, hogy kinek az ötlete, a lényeg, hogy érezzétek magatokat jól…
Kedves Ikrek!
A hét elején nyűgös és álmos lehetsz, de szerencsére ez keddtől pozitív irányba változik. Innentől tele leszel energiával, ötletekkel és tetterővel. Okosan hasznosítsd! Pl. kezdeményezz találkozókat, megbeszéléseket! Most bárkivel könnyedén megtalálhatod a hangot, és sikerülhet olyan ügyben előrelépned, amiben elakadtál. A hét közepén vigyáznod kell, mert egy ködös helyzet konfliktust okozhat. Legyél te az, aki éles szemmel észreveszi a félreértés okát, és gyorsan tisztázza! Így elkerülheted, hogy sértődés legyen egy apróság miatt. A hétvégén intenzíven fog foglalkoztatni a „hogyan tovább” kérdése. Tervezgess, de ne ragadj a jövőben! Rángasd vissza magad a jelenbe!
Kedves Rák!
Ne lepődj meg, ha a hét elején mindenki téged akar! Főleg a párod fog számítani az együttérzésedre. Hallgass végig mindenkit, de ne akard mindenkinek megoldani a gondjait! Nem veheted az egész világ baját a nyakadba. Foglalkozz a saját ügyeiddel is, mert más nem fog helyetted! A hét közepén nagyon vigyázz a pénzedre és minden értékedre! Anyagi kár fog érni, ha figyelmetlen és szétszórt leszel. A megelőzésnek van értelme, de az utólagos kesergésnek nem sok. Emellett a kiadásaidat is ésszerűsíteni kell(ene). Építs le olyasmit, ami rossz szokás miatt többletkiadást okoz! A hétvégén nagyon jó passzban leszel, főleg, ha valami vizes programot találsz ki. Menj úszni és szaunázni!
Kedves Oroszlán!
Te nem ijedsz meg a saját árnyékodtól. Igaz? Most szükség lesz erre a bátorságra, hogy szembenézz olyan helyzettel, ami az utóbbi időben zavarossá és szinte kezelhetetlenné vált. Ezen a héten módod lesz tisztábban látni. Lehet, hogy ez konfliktussal és fájdalommal jár, de itt az ideje, hogy letedd azokat a dolgokat, embereket, akik nem veled, hanem ellened vannak. A csalódás nem kellemes, de jobb, mint az önámítás. Mindez a hét közepén fog csúcsosodni. Ekkor uralkodj magadon! Legyél minden szituációban visszafogott! A dühöd ijesztővé és visszataszítóvá tesz. Hétvégén élvezd a megérdemelt pihenést! A legjobb az lenne, ha egy színvonalas fürdőben kiáztatnád az egész heti fáradtságodat.
Kedves Szűz!
Egész jól indul ez a heted. Különösen akkor, ha nem engeded, hogy bárki elvegye a jókedvedet. Hagyd, hogy a hétvége derűje minél tovább elkísérjen! Aztán koncentrálj a munkádra! Hozd ki magadból a maximumot, és találd meg a munkádban a szépséget, és a hasznosságot! Azok az emberek, akik szeretik a munkájukat, kevésbé fáradnak el, és több az örömük. Te is törekedj erre! Nem lehetetlen. A hét közepén vigyázz az egészségedre! Ha fáj valamid, ne kapj be akármilyen gyógyszert! Kérd ki szakember tanácsát, mert rosszul járhatsz. Hétvégén figyelj a párodra! Töltsetek kettesben valamennyi időt! Nem lehet folyton másokkal foglalkozni. Kényeztessétek egymást! Ha még keresed a párod, most rátalálhatsz…
Kedves Mérleg!
Hétfőn még nem leszel a legjobb formádban, de másnaptól szárnyalni fogsz. Visszatér a derűd, az életkedved és a kreativitásod. Nem lesz semmi sem megoldhatatlan a számodra. Emiatt érdemes neki veselkedned olyan ügyeknek, amikkel elakadtál, vagy nem volt eddig kedved vagy erőd hozzá. Emellett jusson időd a gyerekedre is! Sóvárog a figyelmedért. Elég, ha kicsit kérdezgeted, és elkezd majd mesélni. Ne szörnyülködj, és ne kezdd el kioktatni, mert be fog záródni! Hétvégén készülj fel egy mindent elsöprő szerelem betoppanására! Ha van már párod, akkor erőnek erejével maradj hű! Nem lesz könnyű, de mindent meg kell tenned. Ha még független vagy, akkor engedd magad elvarázsolni! Nem fogod megbánni…
Kedves Skorpió!
Csendesen, békésen indul a heted, de egyre erősebb feszültséget érzékelhetsz. Nehéz lesz megállapítani az okát. Hol a munkahelyi feladatokat érzed nehéznek, hol az otthoni gondok nyomaszthatnak. Ennek csúcspontja a hét közepén várható. Ha nem vigyázol magadra, és mindent a nyakadba veszel, összeroppanhatsz. Ne kövesd el ezt a hibát! Alakítsd úgy a dolgokat, hogy neked is jó legyen! Ha lehet, vegyél ki pár nap szabit! Az még jobb lenne, ha elutaznál. Mindez arra szolgál, hogy kirángasd magad abból a helyzetből, ami egyre zavarosabbá kezd válni. Hétvégén sokkal jobban leszel fizikailag is, és lelkileg is. Főleg, ha vizes programot csinálsz. Menj úszni, szaunázni, és kicserélve térsz haza!
Kedves Nyilas!
Meglehetősen nyugodtan indul a hét a számodra. Kicsit később felszabadultan mesélnél, de újra és újra falakba ütközhetsz. Úgy érezheted magad, mint egy idegen, akit nem értenek a többiek. Hiába indulsz ki magadból, és feltételezed, hogy mások is őszintén beszélnek, ez nem így működik. Emiatt bölcsebb, ha csak azoknak öntöd ki a szívedet, akikkel bizalmas, közeli kapcsolatod van. Ezzel csalódások sorozatától kímélheted meg magadat. Hétvégén több témára is jusson időd! Egyrészt családi programot kellene összehoznod. Hétköznap szanaszét megy mindenki, így a hétvége alkalmas az összefutásra. De emellett iktass be egy kis mozgást is! Mindegy, hogy mit sportolsz, csak aktívan teljen az idő.
Kedves Bak!
A hét elején még nem látszik, hogy mekkora zűr van kialakulóban. Anyagi területen kell számítanod egy zavaros helyzetre. Ennek okát hiába kutatod. Csak jóval később fogod megérteni, hogy miből indult ki ez az egész. Most nem az analizálás, hanem a megoldás a feladatod. Igyekezz tisztán látni, és mielőbb fizesd ki azt, ami kötelezően rád hárul! Közben mindent adminisztrálj, hogy legyen bizonyíték a kezedben, ha kártérítést akarsz! Ehhez szakembertől kérj segítséget! Hétvégén látogasd meg a családodat! A szüleid nagyon várnak. Lehet, hogy kicsit neheztelnek rád. Gyorsan kiengesztelheted őket, ha mesélsz magadról, és ezzel megnyugtatod őket, hogy szépen alakul az életed.
Kedves Vízöntő!
Álmosan és lassan indul a heted. Jó hír, hogy ha lassan is, de oldódni fog az a feszültség, amit az utóbbi időben már elviselhetetlennek érzékeltél. A bizonytalanság fokozatosan megszűnik. Ettől még nem leszel hirtelen jobban, de határozottan optimistábban fogod látni önmagadat és a helyzetedet. Ez azért is jön jól most, mert a hét közepén valaki agresszív módon léphet fel veled szemben. Vagy kritizál, vagy ki akar túrni. Az biztos, hogy hihetetlenül irritáló lesz a stílusa. Bölcsen emelkedj felül! Ne állj le vitázni vele! Ne alacsonyodj le az ő szintjére! Hétvégén vízben vagy vízparton lazíts! Pl. elutazhatsz a Balatonhoz. A nagy vízfelület látványa nyugtatóan fog hatni rád…
Kedves Halak!
Semmi sem olyan fontos, mint az egészséged. Ez nem közhely, ez az igazság, de addig, amíg fiatal, ruganyos és fitt vagy, ezt nem veszed komolyan. Csak akkor fogod értékelni, ha már kopik a fényed. Pedig az is közhelynek számít, hogy a megelőzés mindig olcsóbb és egyszerűbb. Tegyél a héten magadért valamit! Ne kapkodj be mindenféle gyógyszereket! Inkább főzz gyógyteát, és egyél teljes értékű ételeket! Pl. sok zöldséget és gyümölcsöt. Ezeket nyersen, hogy benne legyen még minden, amire szükséged van. Hétvégén lubickolni fogsz az élet élvezetében – szó szerint és átvitt értelemben is. Jól tennéd, ha úszni mennél. Itt kiáztathatod magadból az egész heti feszültséget…
Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Véleménye van? Írja meg!