Heti horoszkóp 2010. június 14. – 21.Forrás: Nők Lapja
Utolsó módosítás: 2010-06-15 12:07:02 Nyomtatás - Hír webcíme: www.biharlap.hu/hir/3876
CĂ­mkĂ©k: Horoszkóp
Kedves Szűz! Figyeld magad a hét elején, és ha azt érzed, hogy kezdesz türelmetlenné, ingerültté válni, akkor vonulj el kicsit! Úgy nyerheted a leggyorsabban vissza a békédet, ha lehunyod a szemedet, és az érzékszervi észlelésekre koncentrálsz.
2010. június 14. – 21.
Kedves Kos!
Felfokozott, sőt feldobódott hangulatban leszel a hét elején. Szerelmesnek érezheted magad, akár van hozzá ember, akár nincs. A leglényegesebb, hogy ne fogd vissza magad! Éld meg ezeket a hatalmas, felemelő érzéseket! Emellett törődj a gyermekeddel, ha van, ne várj hétvégéig! Hét közben is elmehettek tollasozni vagy fagyizni. A hét második felében koncentrálj a kötelező feladataidra, dolgozz pontosan! Mindig legyél naprakész, hogy ha kell, meg tudd védeni magadat. Hétvégén ismét a szerelemé lesz a főszerep. Ha van párod, akkor legyetek kettesben! Ezt akkor is megszervezhetitek, ha vannak gyerekeitek, csak az igénynek kell meglennie. Ha még keresed, most megtalálhatod a párodat…
Kedves Bika!
Úgy kezdődik a hét, hogy rengeteg tennivalód lesz, ill. lenne otthon. Rohangálás és idegeskedés helyett menj szabadságra! Ha ez nem lehetséges, akkor vonj be valakit! Hidd el, sokan szívesen segítenének! Nem kell egyedül beleszakadnod mindenbe. A hét közepén kiegyensúlyozott, energikus és kreatív leszel. Ha most bármilyen ötleted támad, akkor vedd komolyan, és járj utána a megvalósításnak! Ez olyan áttörést hozhat, amire rég vártál. Ne hagyd lebeszélni magad! Számíts rá, hogy valaki meg fog próbálni elbizonytalanítani! Hétvégén minél többet leszel friss levegőn, annál jobban fogod érezni magad testileg és lelkileg is. A tér, a napsütés, a szabadság most a legjobb gyógyszered…
Kedves Ikrek!
Rögtön a hét elején valaki udvarolni fog neked. Láss át a szitán! Minél előbb jöjj rá, hogy mit akar elérni nálad! Nem biztos, hogy érdekből hízeleg, de jobb, ha tisztán látsz. Ha van testvéred, akkor vele most nagyon szeretetteljes lesz a kapcsolat. Találkozzatok, és beszélgessetek minél többet! A hét közepe táján otthon lehet valami zűr: vagy elromlik valami, vagy családi vita támad. Mindkét esetben az a legfontosabb, hogy megőrizd a higgadtságodat. Csak így találhatod meg a leggyorsabb és legjobb megoldást. Hétvégén elemedben leszel. Elengedhetetlen, hogy sokat legyél a szabadban. Mindegy, hogy sétálsz, biciklizel, napozol vagy kertészkedsz, a lényeg, hogy ne a négy fal között gubbassz!
Kedves Rák!
Egyre több jelet kapsz, így „kénytelen” leszel elhinni a hét kezdetén, hogy az anyagi helyzeted javuló tendenciát mutat. Pedig így van és így lesz. Látod, itt a gyümölcse a kitartásodnak. Élvezd, de ne kezdj el ész nélkül költekezni! A hét közepén legyél nyitott, és lehetőleg kapcsolódj be minden beszélgetésbe! Nem kell neked vinned a szót, elég, ha figyelmesen hallgatsz. Olyan információ birtokába juthatsz, amely kimozdít a holtpontról, illetve olyan kapcsolatra tehetsz szert, amely pozitívan fog hatni valamelyik ügyedre. A hétvégén maradj otthon, és legyél a családoddal! Ez nem azt jelenti, hogy be kell zárkóznotok. Csinálhattok bármilyen programot, csak az a lényeg, hogy együtt…
Kedves Oroszlán!
Hihetetlenül jól indul ez a heted. Szépnek, vonzónak és népszerűnek fogod érezni magad. Hidd el és fogadd el, hogy sokan szeretnek! Lehet, hogy vannak, akik hízelegnek, és nem teljesen őszinték. Ne törődj velük! Irigyek mindig voltak, vannak és lesznek. Most kaphatsz külföldi munka-, tanulmányi vagy utazási lehetőséget. Mindenképp élj vele! Ilyen kedvező alkalom nem sűrűn adódik az életben. A hét közepén vigyázz a pénzedre! Tedd biztonságos helyre a pénztárcádat, és okosan, meggondoltan vásárolj! Készíts előre bevásárlólistát, és tartsd ahhoz magad! Hétvégén utazz el, vagy mozdulj ki valahova! A környezetváltozás jó hatással lesz testedre-lelkedre...
Kedves Szűz!
Figyeld magad a hét elején, és ha azt érzed, hogy kezdesz türelmetlenné, ingerültté válni, akkor vonulj el kicsit! Úgy nyerheted a leggyorsabban vissza a békédet, ha lehunyod a szemedet, és az érzékszervi észlelésekre koncentrálsz. Figyeld a hangokat, az illatokat, az ízeket stb.! Beavatkozás nélkül „szemlélődj”! Ez olyan gyakorlat, amelyet bármikor alkalmazhatsz. Szerencse, hogy a hét második felében nem lesz rá szükséged, akkor remek lesz a közérzeted. Bár jobb, ha felkészülsz rá, hogy valaki megpróbál majd kibillenteni. Ne hagyd! Hétvégén nagyon vigyázz a pénzedre és minden más értékedre! Ne vegyél meg mindent, amit meglátsz! Ha akarsz, mindent meg tudsz olcsón oldani...
Kedves Mérleg!
Irigylésre méltóan sok támogatód, barátod fog segíteni neked a hét elején. Vedd észre, hogy mennyien drukkolnak neked! Mindegy, hogy milyen formában, a lényeg, hogy melletted állnak. Közben a párod, ill. a párkapcsolatod is nagy változáson megy keresztül, akár van most, akár nincs. A hét közepén vigyázz az egészségedre! Elsősorban az elegendő alvásra ügyelj! Ha elalvási nehézségeid vannak, akkor lefekvés előtt fokozatosan halkítsd le a hangokat és a fényeket is! Ha így sem tudsz elaludni, akkor szakemberrel vizsgáltasd meg a fekhelyedet! Hétvégén a szokottnál érzékenyebb leszel. Előre szólj azoknak, akik fontosak a számodra, hogy legyenek türelmesebbek most veled!
Kedves Skorpió!
Ha van munkád, akkor azért, ha nincs, akkor azért kell nagy változásokra készülnöd a hét elején. Személyi, feladatköri vagy bármilyen más jellegű átszervezésre is sor kerülhet. Ne aggódj, ha első látásra ezek kedvezőtlenül érintenek téged! Adj időt magadnak és az új felállásnak! Minden rendeződni fog. A hét közepén baráti segítséget fogsz kapni, szó szerint és átvitt értelemben is. Fogadd el, és emlékezz arra, hogy soha semmit nem kapsz méltatlanul! A hétvégéd akkor lesz kellemes, ha tiszteletben tartod a tested-lelked igényeit – vagyis pihenj, kapcsolódj ki! Csak olyan helyre menj, és csak olyan emberekkel találkozz, akik jó hatással vannak rád! A többit halaszd el!
Kedves Nyilas!
A hét elején kirobbanóan jó formában leszel. Semmi sem lesz lehetetlen a számodra. Ugorj neki olyan ügyeknek, amelyekhez eddig nem volt kedved, vagy elakadtál bennük! Meglátod, most sikerül jó értelmű áttörést elérned. Ha vizsgaidőszakban vagy, akkor sikeresen átviszed a lécet. Ha külföldi munkára vágysz, akkor most összejöhet, de külföldi utazást is megszervezhetsz. A hét közepén ne mondj ellent a főnöködnek! Ha nem értesz egyet vele, akkor kérdezz! Tegyél meg mindent, hogy konfliktus nélkül találjátok meg a legjobb megoldást! Emellett számíts valamilyen változásra is a munkahelyeden! Nem kell megijedned. Hétvégén élj a hobbidnak, és kapcsold ki a hétköznapi gondokat! Élj végre magánéletet!
Kedves Bak!
Most minden azon múlik, hogy mire fordítod a figyelmedet. Ha a veszteségeken és a múlton keseregsz, akkor elronthatod az egész hetedet. Pedig lenne minek örülnöd. Ha képes vagy felemelni a fejedet, akkor észrevehetsz olyan lehetőségeket, amelyek kiutat mutatnak a legsúlyosabb helyzetből is. Ehhez csak annyi kell, hogy keresd és észleld a jeleket. A hét közepén remek hangulatban leszel. Ekkor érdemes tervezgetned, mert a benned lévő pozitív elvárásokat a jövőbe előreküldve segítheted a megvalósulást. Hétvégén legyél minél többet kinn a szabadban! A friss levegő, a mozgás és a szabadság gyógyító hatással lesz rád. Minden bajod meg fog szűnni, és kicserélve nézhetsz a következő hét elé.
Kedves Vízöntő!
Népszerű leszel a hét elején. Azt fogod észlelni, hogy mindenki veled akar találkozni, beszélgetni, dolgozni, randizni stb. Ne bánd! Csak arra ügyelj, ha van párod, akkor ne tedd őt féltékennyé! Biztosítsd afelől, hogy szereted, és ő a legfontosabb a számodra! Így megnyugszik, és irigység helyett drukkolni fog neked. Ha nincs még párod, akkor most hatalmas szerelem robbanhat be az életedbe. Ne állj ellen! Hét közepén anyagi kár érhet, ha kapkodsz. Ne siess! Figyelj oda arra, mit veszel, és arra is, hogy jól kapsz-e vissza a pénztárnál! Itt is könnyebb a megelőzés. Hétvégén remek formában és hangulatban leszel, főleg, ha kimozdulsz otthonról. Utazz el, vagy kirándulj, gyűjts élményeket!
Kedves Halak!
A hét elején nagyon vigyázz az egészségedre! Most a hőség okozhat problémát. Ezt egyszerűen kezelheted, ha teszel valamit a fejedre, iszol eleget, és kerülöd a tűző napot. A hét közepén szükség lesz az összes toleranciádra és intelligenciádra, és még így sem biztos, hogy el tudod kerülni a konfliktust. Észre kell venned, ha olyan emberrel kerülsz szembe, aki agresszív, meggyőzhetetlen és ráadásul buta is. Ez a kombináció kizárja azt, hogy bármit belásson. Amint ezt megérted, könnyebb dolgod lesz. Hétvégén óvatosan, átgondoltan költs! Ne vegyél meg mindent, mi szem-szájnak ingere! Tervezd meg a hétvégi menüt, készíts bevásárlólistát, és tartsd magad ehhez! Így elkerülheted a pluszkiadást.
Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Véleménye van? Írja meg!