Heti horoszkóp 2010. július 12. – 19.Forrás: Nők Lapja
Utolsó módosítás: 2010-07-13 12:50:54 Nyomtatás - Hír webcíme: www.biharlap.hu/hir/4145
CĂ­mkĂ©k: Horoszkóp
Kedves Bak! Úgy indul a heted, hogy a veszteségeiden kesereghetsz, vagy dönthetsz úgy, hogy a pillanatnyi feladataidra koncentrálsz. Csak rajtad múlik. A hét közepén kitűnő hangulatban leszel. Ez jó alkalom arra, hogy terveket készíts, mert ha optimista szériában gondolkozol a jövőn, ...
2010. július 12 00:00:00. – 19.
Kedves Kos!
Szuper hét elé nézel. Már a kezdet is kitűnő lesz. Energikusan, lendületesen vágsz bele a munkába. Megint bebizonyosodik, hogy a kezdeti lelkesedés egy csomó apró akadályon átsegít, miközben a nagyobbakat is könnyen leküzdheted. Vagyis a legokosabb, amit tehetsz, hogy bizakodóan, határozottan és öntudatosan állsz hozzá mindenhez. Ne lepődj meg, ha ennek hatására több elismerést fogsz kapni! A hét második felében ne csak a karrieredet építsd, hanem törődj az egészségeddel is! Figyelj rá, hogy mit és hogyan eszel! Például nagyon fontos, hogy kellően megrágd az ételt, ezzel segíted az emésztést. A hétvégén add át magad a szerelemnek! Itt a nyár, most nyitottabb mindenki, így te is…
Kedves Bika!
Ha teheted, most menj szabadságra! Annyi családi ügy fog összetorlódni, hogy iszonyú nehéz lesz a munkádra figyelned. Jobb, ha otthon maradsz, és elrendezel mindent. Ha ez nem megy, akkor muszáj arra koncentrálnod, amit éppen csinálsz. Ez egy jó kis gyakorlat. Fogd fel így, és könnyebb lesz! A hét közepén ne szégyelld bevallani, ha nem értesz valamit. Nem ciki kérdezni. Az inkább, ha később derül ki, hogy nem vagy képben. A hét második felében jobb passzban leszel. Visszanyered az egyensúlyodat és az önmagadba vetett hitedet. Hétvégén muszáj kikapcsolódnod, ha nem akarsz megbetegedni. Most a leghatásosabb „gyógyszer”: a friss levegő és a szabadtéri programok. Mozdulj ki otthonról!
Kedves Ikrek!
Töltődj fel hét elején! Ekkor még minden jól megy. A sikerek és a pozitív visszajelzések átsegíthetnek a hét közepére várható nehézségeken. Ekkor a családdal kapcsolatos gondok lesznek kissé bosszantóak, de csak akkor, ha engeded, hogy a problémák felülkerekedjenek rajtad. Persze azt is megteheted, hogy nem egyedül küzdesz, hanem bevonod az érintetteket, vagyis a családtagjaidat. Egy idős ember is szívesen segítene, ha alkalmat adsz neki. Lehet, hogy számára kitüntetés, ha megkéred valamire. A hétvégén elemedben leszel. Élvezd ki, hogy nyár van! Menj strandra, biciklizni, fagyizni! Csak arra figyelj, hogy ne költs túl sokat! Igyekezz okosan megfogni a pénzt!
Kedves Rák!

A hét elején a pénz fog a legintenzívebben foglalkoztatni. Nem baj, ha beosztod, de az nem segít, ha folyton ezen rágódsz. Tudd, hogy az aggodalom negatív energia, ami nemhogy hozza, inkább „elriasztja” a pénzt! Jobban jársz, ha a légzésedre koncentrálsz, és minden belégzéskor elképzeled, hogy így jön hozzád a pénz. A hét közepén mehetnéked lesz. Ha teheted, vegyél ki szabit, és utazz el pár napra! Ha ez nem lehetséges, akkor mozogj többet! Menj edzőterembe, vagy busz, ill. autó helyett gyalogolj, biciklizz a munkába és haza! Meglátod, sokkal feszültségmentesebb leszel. Hétvégén szervezz közös családi programot! Menjetek együtt strandra, vagy grillezzetek a kertben!

Kedves Oroszlán!
Ennél jobban nem is indulhatna a heted. Élvezd a népszerűséget, de ne legyél öntelt! A kettő között az a különbség, hogy megköszönöd az elismerést, vagy dicsekszel vele. Okosan sáfárkodj ezzel a rendkívül kedvező szériával! Keress olyan ügyet, amiben elakadtál, és járj a végére! Vagy még jobb, ha olyan embereket, problémákat kutatsz fel, akik vagy amik segítségre szorulnak. A jótékonykodás nemesíti a lelkedet, fejleszti a személyiségedet. Ráadásul megtérül. A hét második felében beosztóan költekezz! Semmiképp se lépd át a keretet! Nem lenne jó, ha felesleges költségekbe vernéd magad. Hétvégén elutazhatnál. A környezetváltozás remek hatással lesz testedre-lelkedre.
Kedves Szűz!
A hét kezdetén sok türelemre lesz szükséged a folyamatokhoz, másokhoz és természetesen önmagadhoz is. Nem érdemes semmit és senkit sürgetned. Hidd el, nem lesz jobb, sőt csak egyre idegesebb leszel. Szerencsére a hét közepén elégedetten konstatálhatod, hogy van eredménye a munkádnak. Téged mindenekelőtt a hiábavalóság, a haszontalanság és a pontatlanság ingerel. Ne legyél túl kritikus, mert ez nem tesz népszerűvé! Igyekezz kedves lenni az emberekkel! Szükséged lehet a jóindulatukra. Hétvégén igyekezz minél kevesebbet költeni! Nem kell drága lakomát készítened. Menj ki a piacra, és idényzöldségeket, -gyümölcsöket vegyél! Ezekből isteni levest, főzeléket vagy salátát készíthetsz…
Kedves Mérleg!
Érdemes lenne hallgatnod a párodra és a környezetedre. A hét elején olyan tanácsot, ötletet, útmutatást kaphatsz, ami hirtelen megvilágíthatja, hogy merre és mit kell lépned. Lehet, hogy az illető nincs tisztában vele, hogy mekkora „szívességet” tesz neked. A hét közepén legyél passzív! Nem kell semmit kezdeményezned, csak tedd a dolgod! Most a rutinfeladatokkal haladhatsz jól. Közben bölcsen hallgass! A „beszélni ezüst, hallgatni arany” elve fog érvényesülni. Még a hétvége előtt meglepő és bántó megjegyzést kaphatsz valakitől. Annál jobban fog fájni, minél közelebb áll hozzád az ember. Lépj tovább! Ne rontsd el az egész hétvégédet egy tapintatlan, otromba megjegyzés miatt!
Kedves Skorpió!
Az a szerencse, hogy a hét elején jól fogod tűrni a munkahelyi jövés-menést. Annyi minden fog változni egy nap alatt, hogy ezt nem könnyű tolerálni. Az emberek többsége nem is fogja tudni, hogy mihez alkalmazkodjon, és hogyan reagáljon. Ha úgy érzed, összezavarodtál, akkor a legokosabb, ha passzív maradsz, és vársz, míg kitisztul a kép. A hét közepén több barátodtól, kollégádtól kaphatsz olyan impulzust, ami átsegít a nehézségeken. Ez után a fárasztó munkahét után nem csoda, hogy alig várod a hétvégét. Muszáj lesz pihenned. Ülj ki a kertbe vagy a strandra! Tedd fel a lábad, és ne csinálj az égvilágon semmit! Ne legyen lelkiismeret-furdalásod! Neked is jár a lustálkodás…
Kedves Nyilas!
Fantasztikusan jól indul a hét. Annyi energiád lesz, hogy akár egy hegyet is képes lennél eltolni. Ehelyett keress olyan témát, amihez nem sok kedved volt eddig! Meglátod, most pikk-pakk megoldod. Arra ügyelj, hogy eközben ne sürgess senkit, vagyis ne várd el senkitől, hogy felvegye a te tempódat! A hét közepén sok dolgod lesz a munkahelyeden, de nemcsak a feladatod lesz több, hanem azok száma is, akik hozzád fordulnak. Ahhoz, hogy mindenki elégedett legyen, okosan kell beosztanod az idődet. Kapkodás helyett tervezd meg a teendőid sorrendjét! Hétvégén élj a hobbidnak! Olyan szabad idős tevékenységet válassz, ami teljesen eltereli a figyelmedet a hétköznapi gondokról!
Kedves Bak!
Úgy indul a heted, hogy a veszteségeiden kesereghetsz, vagy dönthetsz úgy, hogy a pillanatnyi feladataidra koncentrálsz. Csak rajtad múlik. A hét közepén kitűnő hangulatban leszel. Ez jó alkalom arra, hogy terveket készíts, mert ha optimista szériában gondolkozol a jövőn, akkor előreküldöd a pozitív rezgéseket, és ezzel segíted a megvalósulást. Közben legyél nyitott, mert külföldi munka, tanulmány vagy utazás lehetősége jöhet be a képbe! Ne sokat töprengj! Menj! Ez kihagyhatatlan esély. Hétvégén legyél minél többet a szabadban! A friss levegő, az aktivitás és az élmények feledtetik veled a heti fáradtságot és a gondokat, így feltöltődve nézhetsz a következő heti kihívások elé.
Kedves Vízöntő!
A hét kezdetekor sok megértésre lesz szükséged. Többen fogják tesztelni a türelmed határait. Ne hagyd magad, vagyis ne engedd, hogy kihozzanak a sodrodból. Higgadtan állj minden helyzethez! Arra is ügyelj, hogy ne hozhasson senki zavarba! Készülj rá, hogy valaki meg fogja próbálni. A hét közepén vigyázz a pénzedre és minden értékedre! Jól fontold meg, hogy mit veszel! Lehetőleg ne szeress bele semmibe! Mielőtt kinyitnád a pénztárcádat, gondold át, hogy valóban szükséged van-e arra a valamire! Hétvégén kitűnő hangulatban leszel. Ha teheted, utazz el! Mehetsz külföldre, belföldre, mindegy, a lényeg, hogy mozdulj ki otthonról! Az élmények nem a négy fal között várnak most rád…
Kedves Halak!
A hét elején figyelj arra, hogy mit és mennyit eszel! Amikor kánikula van, a szervezetnek nincs szüksége annyi kalóriára, vagyis most kicsit diétázhatsz. Egyél minél több nyers zöldséget és gyümölcsöt, és kerüld a nehéz, fűszeres ételeket! A hét közepén több olyan emberrel is összefuthatsz, aki le fog nyűgözni. Ha van párod, akkor maradj hű, és ne tedd féltékennyé őt, vagyis ne áradozz a másikról! Amennyiben független vagy, ne kapkodj! Nem kell azonnal elköteleződnöd. Adj bőven időt a megismerkedésre! Hétvégén lazíts! Nem kell szorgoskodnod. Az maradjon a hétköznapokra! Most élvezd a nyarat, a jó időt! Óvatosan napozhatsz, ezzel feltöltöd az energiaraktáraidat.
Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Véleménye van? Írja meg!