24 órában készen kellett állniuk a szexreForrás: RTL Hírek
Utolsó módosítás: 2010-09-01 11:57:37 Nyomtatás - Hír webcíme: www.biharlap.hu/hir/4604
CĂ­mkĂ©k: Nagyvilág hírei, sex, prostitúció, Spanyolország, banda, felszámolás
Férfi-prostituáltakat futtató bandát számolt fel a rendőrség Spanyolországban. 14 brazil állampolgárt tartóztattak le, akiket azzal vádolnak, ...
hogy férfiakat csempésztek be az Ibériai-félszigetre, akiket azután potencianövelő gyógyszerekkel, kokainnal és más stimuláns drogokkal láttak el, hogy 24 órán át készen álljanak a szexre.

17 állítólagos férfi-prostituáltat is őrizetbe vettek. Egy, a spanyol Tele5 tévétársaságnak név nélkül nyilatkozó nyomozó szerint a banda Brazíliában választotta ki „áldozatait”, akik több ezer dolláros útiköltségbe verték magukat egy jó állás reményében. Volt, akinek azt ígérték, legális munkája lesz. Mások tudták, hogy a szexiparban dolgoznak majd, de arról fogalmuk sem volt, hogy folyamatosan készenlétben kell lenniük, illetve, hogy egyik tartományból a másikba viszik majd őket. A férfiak bevételeik felét leadták a bandavezéreknek. Ha pedig ki akartak szállni, halálosan megfenyegették őket.

A spanyol rendőrség közleménye szerint ez az első eset, hogy egy kifejezetten férfiakra specializálódott hálózatot számoltak fel az országban. Azt nem közölték, hogy a prostituáltak szolgáltatásait melyik nem képviselői vették inkább igénybe.

Spanyolországban a szex dollár milliárdokat termelő iparág. Számos bordélyház működik, ahol főleg latin-amerikai, afrikai és kelet-európai prostituáltakat foglalkoztatnak, az újságok pedig telis-tele vannak szexhirdetésekkel. A futtatást egyébként a törvény bünteti, a prostitúció azonban nincs szabályozva.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Véleménye van? Írja meg!