„Ez a föld a hazám” c. Jákó Vera emlékműsor Debrecenben, a LovardábanForrás: saját
Utolsó módosítás: 2012-11-07 16:53:04 Nyomtatás - Hír webcíme: www.biharlap.hu/hir/7194
CĂ­mkĂ©k: Bihari hírek, Jákó Vera, emlékműsor, programok, Debrecen lovarda
  December 9-én kerül megrendezésre az „Ez a föld a hazám” című Jákó Vera emlékműsor Debrecenben, a Lovardában. Ezekről az előadásokról azt kell tudni, hogy országos hírűek, az országban ez az egyik leglátogatottabb és legszínvonalasabb magyar nóta gálaműsor sorozat. Ez most is így lesz, hiszen Jákó Vera neve a magyar nóta műfajban az egyik legkiemelkedőbb.  

 

Ennek megfelelően rendezik meg az emlékműsort is. Ez már a 23-ik előadásuk lesz, és mindig a műfaj éllovas előadóival. Az előadás színvonalának megfelelően válogatott művészek lépnek fel. A Szlovák Miskovicz László helyett Bokor Jánost kérték fel, és a héttagú cigányzenei kíséretet ifj. Sántha Ferenc Kossuth díjas hegedűművész zenekara fogja szolgáltatni. A rendezők: - Hudák Ilona és Balogh Imre.
A színházteremben nagyon jó akusztikájú és jó elhelyezkedési lehetőség van, ha csoportban 20 fő felett vásárolnak jegyet, az 1500.-Ft-os jegyet kedvezményesen 1000.-Ft-ért adják. Az érkezők számára őrzött, biztonságos, és ingyenes tágas parkoló áll rendelkezésre.
Jegyet csak elővételben lehet megvásárolni, mert számozottak a helyek és az eladás napjára már nem szokott jegy maradni.

Cserép Imre

tudósító

 

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Véleménye van? Írja meg!