Kedves Nótakedvelő Barátok! Forrás: saját
Utolsó módosítás: 2012-11-13 17:48:56 Nyomtatás - Hír webcíme: www.biharlap.hu/hir/7219
CĂ­mkĂ©k: Bihari hírek, magyar nótaest, Jákó Vera
  Balogh Imre rendező értesítése alapján, tájékoztatom a kedves nótakedvelőket, hogy hamarosan közeledik a rendkívüli rendezvény ideje!  2012. dec.09.-én /vasárnap/. "Ez a föld a hazám" címmel rendezzük JÁKÓ  VERA Emlék Gála műsorát. A kivételes és halhatatlan  dalkirálynő  halálának 25. évfordulójára hangzanak fel az ünnepelt legszebb nótái a  pályatársak és követők előadásában. Most még vonzóbbá téve a szereplő gárdát Bokor János felkérésével.”  

 

„A rendezvény, mint ahogy a plakáton is szerepel, december 09-én lesz (vasárnap) 16 órai kezdettel. A vendégek általában 15- és 15,30-kor szoktak érkezni, hogy időben elhelyezkedhessenek. A Lovarda előtt biztonságos, ingyenes és tágas parkoló áll rendelkezésre. A Lovardát megközelíteni a Laktanya utca felől lehet, ez az Árpád tér után második lámpa balra, és a Laktanya utcai saroktól a bejárat 60-80 m-re található. A jegyeket mindenképpen kell megvenni, mert az előadás napján már nem szokott jegy lenni.
Aki még a jegyét nem vásárolta meg, hamarosan kapható lesz a Napló székházban és a plakáton hirdetett helyeken. A csoportosan érkező és 20 főt meghaladó vendégek részére nagy kedvezményt adunk. Részükre az 1500.Ft-os jegyeket 1000.Ft.-os árakon biztosítjuk.
Nálunk, rendezőknél minden kérdésre információt adunk!  Tel:30/6342-844 52/710-038 /este/”
A rendezők várnak minden érdeklődőt erre a 23. magyar nóta gála előadásra, amely egyben a szokásos KARÁCSONYI  ajándék előadás is. Ajándékozza meg szeretteit belépőjeggyel, ez igazi karácsonyi ajándék lesz!!

Mellékelve az előadás plakátja és ismertetője.

Cserép Imre

tudósító
 

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Véleménye van? Írja meg!