Itt a nyilam, hova lőjem?Forrás: saját
Utolsó módosítás: 2013-07-09 08:38:04 Nyomtatás - Hír webcíme: www.biharlap.hu/hir/8275
CĂ­mkĂ©k: Bihari hírek, II. Megyei Szenior Sport és Egészségügyi Nap, Hortobágy, Vatta Törzs íjász bemutató
Érdekes színfoltja volt a II. Megyei Szenior Sport és Egészségügyi Napnak Hortobágyon, amikor egy fiatal pár, menyasszony és vőlegény megjelentek a Vatta Törzs íjász bemutatón, versenyen és ott készítettek képeket. A menyasszony „célba vette” vőlegényét, aki egy kivont karddal és a menyasszonyi csokorral a kezében állt a céltábla mellé.

A fotózás után az ifjú asszony a következőt nyilatkozta: - „Én Prostyákné Végh Csilla lettem, férjem Prostyák Zoltán. Mind a ketten debreceniek vagyunk. A Hortobágy Club Hotelben tartottuk az esküvőnket. Az anyakönyvvezetőt is ki hívtuk. Rendkívül meg voltunk elégedve mindennel, főleg a hortobágyi emberek hozzáállásával és segítő készségével. Az esküvőnk zavartalanul, boldogsággal, vigadalommal tele zajlott. Az esküvői helyszínként ez tetszett a legjobban nekünk. A szüleim, nagyszüleim tiszacsegei születésűek. Nagyon jól esett nekünk, amikor találkoztunk a tiszacsegei nyugdíjasklubbal és beszélhettünk velük pár szót.

Íjászokkal való fotózás spontán jött, első sorban a 9 lyukú hídhoz készültünk. Fotósunk félbeszakította az íjász versenyt és itt is készültek képek.” Én is itt készítettem róluk a képeket.

A fiatal pár jelenleg Hévízen tölti a nászútjukat.

Sok boldogságot kívánunk nekik.

Cserép Imre

tudósító

/Fotók: - Cserép Imre/

 

Galéria
Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Véleménye van? Írja meg!