2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 
Továbbra sem tudni, mi lehet a levélbenForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-03-07 11:01:54
A Demokratikus Koalíció pártigazgatója a jövõ hétre ígért tájékoztatást.

Azok után, hogy Varju László a DK pártigazgatója meghívója szerint Rácz Róbert megyei kormánymegbízott kedden hazudott arról, mi történt az ominózus Gyurcsány-videón, szerdai rendkívüli sajtótájékoztatóján nem tudta cáfolni a kedden elhangzottakat.

A térség országgyûlési képviselõ-jelöltje az újságírókat is megvárakoztatva tárgyalt a helyi munkaügyi kirendeltségen és kérte el azokat a dokumentumokat, melyek alapján a kormánymegbízott utasítására a Berettyóújfalui Járási Hivatal vezetõje, Pálfi Anikó elvégezte a vizsgálatot V. Anikó ügyében. Ezek után Varju László azt tartotta fontosnak közölni, hogy közösen egy jegyzõkönyvet vettek fel, mely szerint semmi nem veszélyezteti a kétgyermekes asszony foglalkozást helyettesítõ támogatását, ezután is meg fogja kapni. Továbbá a pártigazgató ígéretet tett arra, hogy a jövõ héten bõvebb tájékoztatást fog adni, ha már áttanulmányozta a vizsgálat dokumentumait, illetve beszélt V. Anikóval.

A Napló kérdésére, hogy miért nem a levél tartalmáról beszél, illetve a Gyurcsány-videóban névvel, arcával a nyilvánosságot vállaló asszony miért nem szólal meg újra, Varju László azt mondta, még egyeztet errõl az asszonnyal. Más forrásból lapunk úgy tudja, a hölgy nem kíván nyilatkozni.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!