2024. április 18. Csütörtök, Andrea, Ilma.
 
Van telitalálatos szelvény az ötöslottónForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-03-16 19:11:47
Van telitalálatos szelvény az ötöslottón, egyetlen szelvénnyel találták el mind az öt számot a 11. héten. A nyeremény a Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint 3 054 187 380 forint.

Az ötöslottó televízióban közvetített számsorsolásán, szombaton a következõ nyerõszámokat húzták ki: 5, 10, 54, 59, 80.

A Joker játékban is volt “telitalálat”, az egy darab Jokerre 20 868 990 forintot fizetnek.

Legutóbb tavaly szeptemberben volt ötös a lottón, akkor szintén egyetlen telitalálatos szelvény volt, amely ugyancsak több mint hárommilliárdot ért. Az akkori, 3 milliárd 87 millió forintos nyeremény a negyedik volt a legnagyobb ötöslottó-nyeremények sorában. Az eddigi legnagyobb nyereményt, több mint ötmilliárd forintot 2003-ban sorsolták ki.

A nyeremény halmozódása legfeljebb egy évig tarthat. Ha az utolsó sorsoláson sincs telitalálatos szelvény, akkor a fõnyereményt felosztják a többi nyertes között.

Külön telefonszámot tartanak fenn a nyertesnek, hogy jelentkezzen. A nyeremények felvételére a nyertes játékhoz tartozó sorsolás napját követõen 90 nap áll rendelkezésre.

A jelentkezés után a Szerencsejáték Zrt. munkatársa az elsõ telefonbeszélgetés során meggyõzõdik arról, hogy a vonal túlsó végén valóban a nyertes van, de a nyeremény felvételéhez egy személyes találkozóra is szükség van.

A nettó nyeremény kifizetése minden esetben banki átutalással történik, magyarországi lakossági forintfolyószámlára.

A jogszabályok szerint az ötöslottó át nem vett nyereményeit a Szerencsejáték Zrt. 180 napon belül használhatja fel újra

nyeremények céljára (például nyereménykülönbözetekre, különsorsolások nyereményeire). Amennyiben ez nem történik meg, az összeget játékadóként a költségvetés számára kell befizetnie.

A 12. héten várható fõnyeremény 85 millió forint.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!