2024. április 23. Kedd, Béla.
 
Érzõdik a szegénységForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-04-07 08:41:16
A nemzeti dohányboltos szerint fizetésnapok környékén fut fel a forgalom.

Dohányboltos, bakter, autóbuszvezetõ, kocsmáros és benzinkutas – néhányan azok közül, akiknek (választás ide vagy oda) vasárnap is dolgozniuk kellett. Meg persze ide sorolandók a különbözõ szolgálatok (rendõrség, katasztrófavédelem, mentõk) munkatársai, akik azonban valamennyien lehetõséget kaptak arra, hogy leadhassák a voksukat.
Csak a fõnök!

Berettyóújfaluban a buszvezetõ és a bakter is azzal hárította el érdeklõdésünket, hogy „csak a fõnökség nyilatkozhat”, néhány kilométerrel odébb a dohányboltos azonban saját jogon beszélt.

– A gyereket a feleségem felkíséri a háromnegyed kettes buszhoz, én kettõkor bezárom a boltot és megyünk választani – utalt az elõttük álló néhány óra programjára a körösszakáli Kindle István, akivel a felesége dohányboltjában futottunk össze. A vasárnapi nyitvatartásról annyit mondott, hogy szinte fölösleges, hiszen úgyis csak fizetésnap környékén erõs a forgalom.

Galajda Károly berettyóújfalusi benzinkutas elõbb vasárnap kora reggel leadta a voksát a debreceni lakhelye szerint választókörben, majd pedig overálba bújt és irány a hétvégi mûszak…

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!