2024. április 19. Péntek, Emma.
 
A legforróbb szex-fajtákForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-09-07 14:16:47
A szexnek rengetegféle változata létezik, hiszen ahány szituáció, helyszín, partner, annyiféle lehetõség is nyílik rá.(18+) >>

Szerelmeskedhetsz megszokásból, vágyból, haragból, mindegyiknek megvan a saját varázsa.

 

1. Kalandos szex

A hosszú távú kapcsolatokra idõnként ráfér az alapos vérfrissítés, hiszen az emberi ötlettár is véges. Mivel egy idõ után, a gyermekvállalás miatt az aktus célja is megváltozik, utána különösen oda kell figyelni, hogy újra az örömszerzést szolgálhassa. Leginkább az újabb pozíciók és a helyszín váltogatása lehet eredményes. Ha még nem próbáltad szabadtéren, épp itt az ideje. Jó adag adrenalinnal turbózza fel ugyanis libidótokat. Ugyanilyen eredményt érhettek el egy mókás szerepjátékkal. Kezdetnek elég, ha pasid ruhás szekrényében nézel körül, és egy onnan származó darabban fogadod.

Miért érdemes?

Mindegy, mióta alkottok egy párt, idõrõl idõre szükségetek van eget rengetõ élményekre a szexben. Közös élményt élhettek át, az izgalom szorosabbra fûzi köztetek a kapcsolatot, és különbözõ arcotokat mutathatjátok meg egymásnak.

2. A szükséges adag

Szükséges, azaz elengedhetetlen, amiben a megerõltetés szó is benne foglaltatik. Bizony, néha a kedvetlenség ellenére (vagy mert neked nincs kedved, de a másiknak igen; vagy mert túl sok idõ telt mér el szex nélkül), is oda kell adnod magad. Hiába, néha áldozatot kell hozni, és azért valljuk be, az nem a legrosszabbak közé tartozik!

Miért érdemes?

Amellett, hogy égeti a kalóriákat, csökkenti a stresszt, és meghozza a jókedvedet? Szakértõk szerint, ha bizonyos cselekvéseket rendszeresítesz, az agyad megszokja, és igényli. Ha napi szintre emeled, a pasidnak soha nem jut eszébe másnál keresni a boldogságot.

A cikk folytatódik az RTLBulvar.hu-n >>

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!