2024. május 4. Szombat, Mónika, Flórián.
 
Európa legrangosabb startup-díját nyerte el a PreziForrás: richpoi.com
Utolsó módosítás: 2014-06-12 12:09:43
Címkék: Bihari hírek, Prezi
A magyar szoftverfejlesztõ a The Europas Awards legjobb alapítóknak járó kategóriájában lett elsõ kedd este Londonban. Árvai Péter alapítót ma este fogadja David Cameron brit miniszterelnök. Az idén ötödik éve átadott díjat eddig még egyszer sem nyerte el magyar startup.

Európa legrangosabb startup-díjának, a The Europas Awardsnak az egyik kategóriáját - a legjobb alapítóknak járót - nyerte el kedd este Londonban a Prezi magyar szoftverfejlesztõ cég. A londoni zsûri a döntõbe jutott hat startup közül választotta ki a nyertest. Indoklása szerint a magyar cég sikere egész Európában példaértékû. Árvai Péter alapítót szerda este fogadja David Cameron brit miniszterelnök.

A díj egy újabb bizonyíték arra, hogy kitartással és sok munkával itthonról is lehet világsikert elérni - jelentette ki Árvai Péter a díjátadó után, Mike Butcher, a zsûri elnöke pedig azt mondta: az alapítók nemcsak bámulatos cégkultúrát építettek fel, de azt is megmutatták, hogyan lehet rövid idõ alatt 40 millió felhasználót szerezni. Egész Európában ritkák az ilyen sikerek, amelyet mi szerettünk volna ezzel a díjjal is elismerni.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!