2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
A nyár veszélyeirõl a tanév utolsó D.A.D.A órájánForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-06-14 17:17:44
A tanév utolsó D.A.D.A óráján a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság bûnmegelõzési elõadója a nyár veszélyeire hívta fel a figyelmét a Bocskaikerti Általános Iskola hetedikeseinek.

A Magyar Rendõrség Biztonságra Nevelõ Iskolai Programjában, a D.A.D.A. oktatásában, Hajdú-Bihar megye 10 általános iskolája vesz részt. A D.A.D.A. program célja, hogy a gyermekek mindenkor fel tudják ismerni a veszélyhelyzeteket, ezeket átgondolva felelõsen tudjanak döntéseket hozni, és fel tudják mérni magatartásuk és cselekményeik következményeit, meg tudják állapítani a helyes és helytelen közötti különbséget annak érdekében, hogy ne váljanak sem áldozattá, sem elkövetõvé. A tanév utolsó D.A.D.A óráján az elõadó többek között néhány hasznos bûnmegelõzési tanáccsal segítette a nyári szünidõre, illetve nyaralásra készülõdõ fiatalokat.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság Bûnmegelõzési Osztályának aktuális bûnmegelõzési hírleve is a közeledõ nyári szünethez kapcsolódik. Az ELBÍR aktuális hírlevelét megküldték az érintetteknek, melyben a nyár veszélyeire és a megelõzés fontosságára hívták fel a figyelmet.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!