2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Két új DKV-alkalmazás segíti a közlekedést DebrecenbenForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-06-19 10:20:46
A DKV Zrt. új szolgáltatása a Debreceni közösségi közlekedés szolgáltatási színvonalának fejlesztése címû (ÉAOP-3.1.4/A-09-2009-0001 azonosítószámú) EU által támogatott pályázat keretén belül valósult meg.

A két új szolgáltatás célja nem csak a helyi, hanem a városunkba érkezõ, közösségi közlekedési szolgáltatásainkat igénybe vevõ utasok közlekedésének a megkönnyítése.

A programok lehetõséget biztosítanak a menetrendek mellett az egyes járatok megállóhelyenkénti, útvonalankénti keresésére is. Mindezen túl, az utazás szervezésének megkönnyítésére nagy segítséget nyújt a térképes keresõ és a “Honnan hová” útvonal keresõ.

Debrecen város helyi menetrendje és térképes keresõje egy korszerû, internetes, böngészõ alapú utastájékoztató szoftver. Az alkalmazás bármely népszerû böngészõvel futtatható.

A web-es felület megtekintéséhez grafikus megjelenésû böngészõre van szükség, amely engedélyezett JavaScript támogatással rendelkezik. Az eddig tesztelt böngészõk:

· Internet Explorer 8+
· Mozilla Firefox 4+
· Opera 11+
· Google Chrome 9+

Az utóbbi idõszakban beérkezett javaslatok, észrevételek alapján tovább fejlesztettük az online szolgáltatásunkat, annak érdekében, hogy mindenki számára kényelmesen, egyszerûen használható legyen az alkalmazás.

További részletek és az alkalmazások a www.dkv.hu internetes oldalon.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!