2024. április 19. Péntek, Emma.
 
Elballagtak Esztárban isForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-06-26 10:26:16
A Fekete Borbála Általános Iskola Irinyi Károly Általános Iskolája és Alapfokú Mûvészeti Iskolája a 2013/2014-es tanévét egy emlékezetes nappal fejezte be 2014.június 21-én.

Megtelt az iskola udvara, utoljára szólalt meg a csengõ a 29 ballagó diáknak.

Az eseményen részt vett Kapornai Judit, a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Berettyóújfalui Tankerületének igazgatója, aki a tankerület ajándékát adta át két tanulónak. Borsos Réka (6. osztályos) kitûnõ tanulmányi munkájáért, a magyar nyelv és irodalom, valamint a természetvédelem területén elért kimagasló versenyeredményeiért; Zolcsák Evelin (8. osztályos) a mûvészeti iskola grafika tanszakán nyújtott teljesítményéért és a rajzpályázatokon szerzett sikereiért kapott könyvjutalmat.

Szintén a tankerülettõl kapott elismerést Szécsi Attila tanár, aki tanítványaival több országos versenyen is szép eredményt ért el.

Törökné Csörsz Csilla igazgató értékelte a tanévet, ezután emléklapot adott át Pribék Róbertné szülõi munkaközösségi tagnak az iskoláért végzett együttmûködõ munkájáért, folytatásként jó tanáccsal látta el a búcsúzó diákokat: „Kívánom, hogy az út, amire ma léptek, gyémántokkal kirakva, göröngyöktõl mentesen vezessen céljaitok eléréséhez”.

Szép momentuma volt az ünnepségnek, amikor minden búcsúzó diák egy lufit engedett a levegõbe.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!