2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
Táborozók a református egyház támogatásával a Balaton partjánForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-07-13 14:44:13
Körösszegapáti, berekböszörményi, körmösdpusztai és körösszakáli gyerekek táborozhattak újra a Balatonnál július elsõ hetében.

A Református Egyház támogatásával, Csizmadia Tibor körösszegapáti református lelkipásztor és felesége idén is tábort szervezett Siófok-Kilitin, ahol már 15 gyermek nyaralhatott egy héten keresztül. Voltak közöttük olyanok is akik már az elmúlt évben is itt táboroztak.


A régi és új táborozók egyaránt nagyon várták, hogy vasárnap este újra birtokba vehessék a volt kiliti református parókiát, ami nagyszerûen át van alakítva az itt táborozni kívánó csoportok számára. Bár hétfõn esõs nappal kezdõdött a tábor, ez nem vette el a csoport kedvét.

Két alkalommal is hajóra ültek. Tihanyban a hangulatos kisvonattal meglátogatták az Apátságot, majd Balatonfüreden idegenvezetõ segítségével megismerték a város múltját és jelenét. Élményszámba ment kisebb túra megtétele a Lóczy-barlangban, ahol szintén sok új ismerettel gazdagodtak.

Az évi fáradalmakat a legjobban a strandon lehetett kipihenni. Sor került délelõttönként a Tiszteletes Úr vezetésével, énekléssel egybekötött közös foglalkozásra is.

Hamar eltelt a kirándulásra szánt egy hét. Az utolsó napon fájó szívvel csomagolt a kis csapat, de búcsúzásképpen még egy utolsó fürdésre is jutott idõ a Balatonban.

A kirándulások, a beszélgetések, a közös kalandok és esti éneklések újra felejthetetlen élményt adtak a csoport minden tagjának, és azzal a reménnyel búcsúztak, hogy jövõre ismét együtt indulhatnak felfedezni a Balatont.”

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!