2024. április 16. Kedd, Csongor.
 
Új játékot vezetne be a Szerencsejáték Zrt.Forrás: richpoi.com
Utolsó módosítás: 2014-07-14 12:49:01
Folyamatosan tárgyal a Szerencsejáték Zrt. egy nemzetközi játékhoz való csatlakozásról, ez a Eurojackpot lehet, amelynek elnöke már be is jelentette, hogy Magyarország a csehekkel és a szlovákokkal együtt októberben csatlakozhat a játékhoz - írja a Világgazdaság.

Az EuroJackpot német üzemeltetõje nemrég bejelentette, hogy 2014 októberétõl három új országgal bõvül a részt vevõ országok köre, és Magyarország, a Cseh Köztársaság és Szlovákia csatlakozásával már 17 országban lehet majd szelvény vásárolni - idézi a Világgazdaság a Forunaweb.hu honlapon olvasható információt.

A Szerencsejáték Zrt. a lapot arról tájékoztatta, hogy valóban zajlanak tárgyalások egy nemzetközi játékhoz való csatlakozásról, ennek kimenetele azonban számos tényezõ függvénye, így bõvebb információt egyelõre nem tudnak adni.

Azt már korábban közölte az állami vállalat, hogy a törvényi környezet változásának és az idõközben megszerzett információbiztonsági tanúsítványnak köszönhetõen megnyílt számukra a lehetõség arra, hogy bekapcsolódjanak egy nemzetközi számsorsjáték szervezésébe - írja a Világgazdaság.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!