2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Megújult épületForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-09-30 09:59:39
Megújult a csökmõi háziorvosi és védõnõi rendelõ, abból a több mint 36 millió forintból, melyet pályázaton nyert a település önkormányzata.

A háziorvosi rendelõ építészeti felújításának bruttó költsége több mint 10 millió forint volt, a védõnõi rendelõ – épületében korábban más célra hasznosított helyiségek a védõnõi rendelõhöz lettek csatolva – bõvítés miatt az építészeti munkának a bruttó költsége 21 millió forint volt.

A fejlesztés keretében akadálymentesítették az épületet, a rendelõk homlokzati falait hõszigeteléssel látták el, kicserélték a homlokzati nyílászárókat, valamint a födémet is hõszigetelték, melynek eredményeképpen az épület mûködtetési költségei csökkenni fognak. A rendelõk helyiségei teljes belsõ felújításon estek át, amely érintette a gépészeti, és villamos hálózatot is.

Az építészeti fejlesztésen túlmenõen a rendelõkbe orvosi eszközöket és bútorzatot is beszereztek. A projektnek köszönhetõen a településen élõk számára az önkormányzat jobb minõségû egészségügyi ellátást tud biztosítani, mindemellett pedig az épületek fenntartása is kevesebb anyagi forrást igényel majd.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!