2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
Az egyiknek jegye nem volt, a másiknak meg jó modoraForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-10-01 10:08:39
A debreceni, valamint a polgári rendõrök is bíróság elé állítást javasolnak egy-egy garázda ellen.

Debrecenben egy vasútõr telefonon tett bejelentést a rendõrség ügyeletére 2014. szeptember 6-án 16 óra 45 perc körüli idõben amiatt, hogy K. Sándor megütötte õt, majd egy fegyveres biztonsági õrt is. A garázda férfi úgy utazott a vonaton, hogy nem volt érvényes menetjegye, ezért le akarták a jármûrõl szállítani. A budapesti lakos azonban se a vasútõr, se a segítségére érkezõ fegyveres biztonsági õr felszólítására nem reagált, majd megütötte a vele szemben intézkedõket. A bejelentést követõen a járõrök elfogták és a városi rendõrkapitányságra elõállították a budapesti lakost, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. A 24 éves férfi a bûncselekmény elkövetését elismerte.

Ellene a Debreceni Rendõrkapitányság a garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást 2014. szeptember 23-án befejezte és az iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

A rendõrség ügyeletére egy állampolgár szintén telefonon tett bejelentést 2014. szeptember 13-án 1 óra körül arról, hogy egy polgári szórakozóhelyen egy vendég kiabálni kezdett a kerthelyiségben, majd hirtelen felkapott egy széket és átdobta a szomszédos ingatlanra. Ezt követõen a helyi lakos bement az épületbe, zenét kért, azonban a dal megakadt, ami miatt a 30 éves férfi dühében ráütött a pultra. B. Barnabás ezután ismét a kerthelyiségbe ment, ahol felrúgott két álló hamutartót. A helyszínre érkezõ rendõrök a garázdát elfogták és elõállították a rendõrõrsre, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

A garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a Hajdúnánási Rendõrkapitányság Polgári Rendõrõrse 2014. szeptember 24-én befejezte és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!