2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
Tesco: többszáz munkahely a megyébenForrás: haon
Utolsó módosítás: 2008-08-27 13:43:46
Berettyóújfaluban, a 47-es fõút bevezetõ szakasza mellett, a Volán-teleppel szemben épül a bihari térség elsõ Tesco áruháza. Hajdúszoboszlón és Püspökladányban is építenek. Állásajánlatok

A régészeti feltárásokat követõen megkezdõdött a kivitelezés, és a tervek szerint jövõ márciusban adják át a létesítményt. Információink szerint a központi áruházépület mellett egy önálló üzletsort is kialakítanak (melynek üzleteit bérbe adják), és saját benzinkút is létesül.

A berettyóújfalui áruház 3 ezer négyzetméteren mintegy 30-40 ezer féle terméket forgalmaz majd, és a megnyitása 110 új munkahelyet teremt a településen.

Hackl Mónika kommunikációs menedzser információnkat azzal egészítette ki, hogy Hajdúszoboszlón 5 ezer négyzetméteres áruházuk épül, amely az év végétõl mintegy 130 embernek nyújt majd megélhetést, sõt hamarosan Püspökladányban is építkezésbe fog a Tesco. Ott 3 ezer négyzetméteres áruházat alakítanak ki, melyben a tervek szerint jövõ tavasztól 110 embert foglalkoztat a multinacionális nagyvállalat.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!