2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 
Baktatott a kecskékkelForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-10-12 16:11:22
A rendõrök elfogtak egy férfit, aki a gyanú szerint ellopott két kecskét egy istállóból. A Hajdúböszörményi Rendõrkapitányság munkatársai az állatokat megtalálták és visszaadták tulajdonosának.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. október 7-én 14 óra 20 perc körüli idõben az egyik mezõõrt arról tájékoztatta egy helyi lakos, hogy Hajdúböszörmény külterületén látott egy gyanúsan viselkedõ férfit, aki két kecskével sétált az egyik bekötõúton a szántóföld irányába.

Miután a helyi rendõrök a mezõõrtõl értesültek az esetrõl, azonnal adatgyûjtést végeztek, melyet követõen megállapították, hogy egy 57 éves férfi zeleméri családi házának istállójából ismeretlen tettes aznap eltulajdonított két kecskét. A beszerzett információk alapján a járõrök a közeli erdõben megtalálták a két állatot, melyeket lefoglaltak, majd visszaadtak a tulajdonosnak.

A rendõrök ezután egy órán belül Hajdúböszörményben felkutatták és igazoltatták a bakkecskékkel korábban sétáló 39 éves bodaszõlõi lakost, akit elfogtak és a városi rendõrkapitányságra elõállítottak. A nyomozók D. Gábort gyanúsítottként kihallgatták, bûnügyi õrizetbe vették és elõterjesztést tesznek elõzetes letartóztatásának indítványozására.

A Hajdúböszörményi Rendõrkapitányság a terhelttel szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!