2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
Niza kiszagolta a tyúktolvajtForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-11-01 18:55:12
A biharkeresztesi rendõrök egy napon belül bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a gyanúsítottal szemben, aki ellopott két baromfit egy idõs néni tyúkóljából.

A nyomozás adatai szerint egy állampolgár 2014. október 29-én 8 óra 15 perckor telefonon arról értesítette a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság ügyeletét, hogy Nagykerekiben, a szomszédjában lakó idõs asszony családi házának udvarára ismeretlen tettes éjszaka bement és a tyúkólból ellopott két baromfit. A körzeti megbízottak a bejelentést követõen a helyszínre mentek, ahol adatgyûjtést és tanúkutatást végeztek, valamint az elsõdleges intézkedések között nyomkövetõ szolgálati kutyát is indítottak.

A Niza névre hallgató eb azonnal szagot fogott és egy helyi lakos házához vezette a rendõröket. Az ingatlanban a körzeti megbízottak házkutatást tartottak, mely során megtalálták a már feldolgozott tyúkokat, amiket a bûncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfi egy pulóverrel takart le. A rendõrök a 44 éves férfit elfogták és elõállították a Biharkeresztesi Rendõrõrsre. A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták és bûnügyi õrizetbe vették M. Józsefet, aki a bûncselekmény elkövetését beismerte.

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság Biharkeresztesi Rendõrõrse a terhelttel szemben 2014. október 30-án a lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte és az ügyben keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

A megkerült és lefoglalt értéket Szathmári László r. törzszászlós, a helyi körzeti megbízott még aznap visszaszolgáltatta a 83 éves sértettnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!