2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Összefüggés van a megszorítások és a pénzek elherdálása között?Forrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-10-22 16:47:32
Répássy Róbert szerint válság ide, válság oda, a kormányfõ egykori munkatársain nem spórol.

Közvetlen összefüggés van a közpénzek elherdálása és a mostani megszorítások között a Fidesz szerint.

 

Répássy Róbert csütörtöki sajtótájékoztatóján megemlítette a kormányzati negyedre kifizetett 13,5 milliárd forintot, illetve Bajnai Gordon egykori munkatársait, akik most miniszterelnöki szintû fizetést kapnak.

Répássy Róbert sajtóhírek alapján arról beszélt, hogy még mindig viszi a pénzt a "Gyurcsány-kormány egyik legnagyobb kudarca", a kormányzati negyed. A felépítéséért felelõs cég négy vezetõje ugyanis mind a mai napig havi 130 ezer forintos fizetést kap. Az ellenzéki poltikus kiemelte, hogy a kormányzati negyed 13,5 milliárd forintot emésztett fel, ez tulajdonképpen a semmire lett elköltve. Szerinte ebbõl most vissza lehetne adni a tûzoltóktól, mentõktõl, iskoláktól, a mozgássérültés és a rákbeteg szervezetektõl elvett pénzt.

A képviselõ beszélt arról a sajtóhírrõl is, miszerint Bajnai Gordon egykori wallisos cégvezetõ társai miniszterelnöki szintû alapbérért dolgoznak most a Magyar Gazdaságfejlesztési Zrt-nél. Répássy Róbert szerint válság ide, válság oda, a kormányfõ egykori munkatársain nem spórol, holott az MSZP éppen azt próbálja eljátszani, hogy õk a legnagyobb ellenségei a nagy kifizetéseknek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!