2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
Újabb tolvajok bûnhõdnekForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-11-19 09:21:30
A vámospércsi és a nyíradonyi rendõrök befejezték a lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott négy férfi elleni nyomozást.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság ügyeletére egy férfi telefonon tett bejelentést 2014. november 10-én arról, hogy idõs édesanyja bagaméri házának udvaráról 8 óra körüli idõben ismeretlenek eltulajdonítottak nyolc tyúkot, valamint a melléképületbõl öt zsák krumplit. A rendõrök adatgyûjtést végeztek és azonosították a bûncselekmény elkövetésével gyanúsítható két férfit, akiknél házkutatást tartottak és megtalálták az eltulajdonított tyúkokat, melyeket visszaadtak a sértettnek. A rendõrök Sz. Jánost és H. Jenõt a Vámospércsi Rendõrõrsre elõállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki a bagaméri lakosokat, akik a bûncselekmény elkövetését elismerték.

A Hajdúhadházi Rendõrkapitányság Vámospércsi Rendõrõrs a 21 és 23 éves férfiak ellen a nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Egy férfi tett feljelentést 2014. június 30-án a rendõrségen arról, hogy Nyíradonyban, a Móricz Zsigmond utcában található házába ismeretlenek betörtek és mûszaki cikkeket tulajdonítottak el. A rendõrök adatgyûjtést végeztek, melynek eredményeként látókörükbe került a bûncselekmény elkövetésével gyanúsítható két helyi férfi. A nyomozók házkutatást tartottak B. Bálint és H. Márk lakásán, ahol megtalálták a mûszaki cikkeket, melyeket visszaadtak a sértettnek. A rendõrök elfogták és elõállították a 20 éves férfiakat, majd gyanúsítottként hallgatták ki õket.

A Hajdúhadházi Rendõrkapitányság Nyíradonyi Rendõrõrs a lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek .

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!