2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 
A héten már havazás is várhatóForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-11-25 18:51:43
A héten többször is várható csapadék, s az esõ mellett helyenként már havazásra is készülni kell. A leghidegebb órákban többfelé fagypont alatt alakul a hõmérséklet, néhol akár mínusz 4 Celsius-fokig is hûlhet a levegõ – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap az MTI-vel.

Az országos, középtávú elõrejelzés szerint hétfõn többnyire erõsen felhõs vagy borult, párás idõ várható. Jelentõs csapadék estig nem lesz, elvétve lehet csak szitálás. Estétõl azonban északnyugaton, északon már elõfordulhat kisebb esõ. A legalacsonyabb hõmérséklet általában mínusz 1 és plusz 4 fok között, a legmagasabb hõmérséklet 3-9 fok között valószínû.

Kedden hajnalban elszórtan lehet esõ, északkeleten havazás, havas esõ is. Napközben már csak helyenként lehet esõ, kelet, északkeleten emellett néhol havas esõ. A minimumhõmérséklet mínusz 1 és plusz 4 fok között valószínû. A nappali maximumok várhatóan plusz 1 és plusz 7 fok között alakulnak.

Szerdán kezdetben párás, ködös idõ várható, de a köd napközben fokozatosan megszûnik. Helyenként elõfordulhat szitálás. Az Alföld északi részén lehet a legtöbb napsütés. A leghidegebb órákban mínusz 3 és plusz 2 fok között alakul a hõmérséklet. Napközben plusz 1-6 fokig melegszik a levegõ.

Csütörtökön az éjszaka képzõdõ köd napközben fokozatosan megszûnik, de továbbra is párás marad a levegõ. A ködös helyeken szitálás, hajnalban esetleg ónos szitálás, hószállingózás elõfordulhat, emellett délnyugaton kisebb esõ is lehet. A legalacsonyabb hõmérséklet mínusz 3 és plusz 2, a legmagasabb hõmérséklet plusz 1-6 fok körül alakul.

Pénteken napközben is fokozatosan megszûnik az éjszaka képzõdött köd, de továbbra is párás marad a levegõ. Délnyugaton, nyugaton néhol kisebb esõ elõfordulhat. A minimumhõmérséklet mínusz 4 és plusz 3 fok között valószínû. A nappali maximumok plusz 2-8 fok között alakul.

Szombaton délnyugaton, nyugaton néhol még elõfordulhat kisebb esõ. A leghidegebb órákban mínusz 4 és plusz 3 fok között alakul a hõmérséklet. Napközben 3-8 fokig melegszik a levegõ.

Vasárnap napközben fokozatosan feloszlik a köd, kitisztul az idõ. Számottevõ csapadék nem valószínû. A legalacsonyabb hõmérséklet mínusz 3 és plusz 3, a legmagasabb hõmérséklet plusz 3 és plusz 8 fok között alakul – olvasható az elõrejelzésben.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!