2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
Telekom: a módosított MobilTárca alkalmazás már letölthetõForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-11-28 09:47:36
A Magyar Telekom MobilTárca szolgáltatásához szükséges alkalmazás egy ideig nem volt elérhetõ, a módosított alkalmazás azonban már letölthetõ a Google Play áruházból - közölte a társaság csütörtökön az MTI-vel.

Közleményük szerint egy autentikációs ütközés okozta probléma miatt módosítani kellett az alkalmazáson.

Hozzátették, mivel egy most induló szolgáltatásról van szó, így ez a technikai hiba csekély számú ügyfelet érintett.

A Telekom szerdán jelentette be a MobilTárca elindulását, elsõként a hazai mobilszolgáltató cégek közül. Az alkalmazással nemcsak fizetni, hanem hûségpontokat gyûjteni, valamint rendezvényekre belépni is lehet. A szolgáltatásban a Telekom partnerei a MasterCard, az OTP Bank, a SuperShop és az InterTicket.

A MobilTárca igénybevételéhez szükség van egy arra alkalmas okostelefonra és SIM kártyára, a Google Play Store-ból letölthetõ MobilTárca alkalmazásra, valamint a Telekommal kötött mobil hang- és internetelõfizetésre. A Telekom üzletekben az ügyfelek díjmentesen cserélhetik le meglévõ SIM-kártyáját MobilTárca-képes SIM kártyára. Az alkalmazás letöltése és a szolgáltatás is ingyenes, néhány funkció használata azonban adatforgalommal járhat.

Fizetni az alkalmazással olyan elfogadóhelyen lehet, ahol a terminál alkalmas az érintéses fizetésre. Az érintéssel mûködõ (PayPass) bankkártyák elterjedtségének köszönhetõen az elfogadóhálózat is kiterjedt, országosan több mint 18 ezer elfogadóhelyen, mintegy 38 ezer ilyen terminál mûködik.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!