2024. április 29. Hétfő, Péter.
 
Havazás - Már sehol sincs érvényben másodfokú riasztás a hófúvás miattForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-12-29 19:14:36
Mindenhol visszavonta, illetve elsõfokúra mérsékelte a korábban hófúvás miatt kiadott másodfokú riasztást az Országos Meteorológiai Szolgálat hétfõn nem sokkal dél elõtt. Továbbra is elsõfokú riasztások vannak érvényben tizenkét megye több járásában.

Az Országos Meteorológiai Szolgálatnak az MTI-hez eljuttatott veszélyjelzése szerint Baranya, Bács-Kiskun, Békés, Csongrád, Fejér, Gyõr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Somogy, Tolna, Vas, Veszprém, Zala megye több járásában várható még gyenge hófúvás.

A meteorológiai szolgálat azt írta: hétfõ délután a Dunántúlon egy-egy intenzív hózápor, illetve zivatar sem kizárt. A Balaton tágabb környezetében és a Tiszántúlon a gyakran erõs, idõnként viharos szél a délutáni óráktól fokozatosan mérséklõdik. Kedden a Dunántúlon és a Tiszántúlon ismét megerõsödik a szél, de viharos széllökés már nem valószínû. Zala és Somogy megye déli részén, valamint Baranyában is megszûnik az erõs hófúvás, de a hóval borított vidékeken gyenge hófúvásra továbbra is számítani kell.

Éjszaka az Alföld középsõ részén, kedden már csak néhol várható hózápor, lokálisan néhány centiméter friss hóréteggel.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!