2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Feladta magát a fenyegetõ üzenet írójaForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-12-31 09:15:23
A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki azt a helyi lakost, aki fenyegetõ üzenetet ragasztott az egyik debreceni pénzintézet bejárati ajtajára.

A nyomozás adatai szerint egy férfi 2014. november 2-án a hajnali órákban Debrecenben, a Vár utcán található egyik pénzintézet bejárati ajtajára egy papírt ragasztott, melyen egy fenyegetõ üzenet volt olvasható. A bank biztonsági kamrája az ismeretlen tettesrõl felvételt készített.

A Debreceni Rendõrkapitányság munkatársai az ügyben adatgyûjtést és tanúkutatást hajtottak végre, továbbá felhívást tettek közzé, melyben kérték a bûncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezõ személyek jelentkezését.

A helyi lakos 2014. december 29-én 12 órakor önként feladta magát a Debreceni Rendõrkapitányságon. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a 38 éves M. Sándort, aki a bûncselekmény elkövetését beismerte.

A Debreceni Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztálya a terhelttel szemben – szabadlábon hagyása mellett – zaklatás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!