2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
Láncfûrésszel dobta fel a szórakozóhely elõtti verekedéstForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-01-08 17:23:42
A rendõrök vádemelést javasolnak azzal az öt gyanúsítottal szemben, akik Debrecenben garázdálkodtak.

A Debreceni Rendõrkapitányság garázdaság bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást két helyi és három létavértesi lakossal szemben.

A nyomozás adatai szerint 2014. május 1-jén 2 óra körüli idõben, Debrecenben az egyik Kassai úti szórakozóhely parkolójában többen összeverekedtek. A gyanú szerint három létavértesi és két debreceni fiú veszekedett a parkolóban, mely során egymást kölcsönösen ököllel bántalmazták. A 21 éves D. Pál a verekedés közben megütötte, majd combon rúgta a két debreceni fiú társaságában tartózkodó 19 éves lányt, majd két társával, M. Péterrel és N. Árpáddal együtt a gépkocsijukhoz szaladtak. A két helyi lakos, F. Ottó és Sz. Norbert követte õket, mire D. Pál az autó csomagtartójából elõvett egy láncfûrészt, és beüzemelte azt. A két 19 éves fiú a láncfûrész láttán megállt, melyet követõen D. Pál a szerszámot kikapcsolta, majd társaival együtt az autójukkal elhajtottak a helyszínrõl.

Az esetrõl egy állampolgár telefonon értesítette a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság Tevékenység-irányítási Központját. A rendõrök a bejelentést követõen a helyszínre mentek, ahol adatgyûjtést és tanúkutatást végeztek, valamint bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt a parkolóban elfogták F. Ottót és Sz. Norbertet. A járõrök N. Árpádot, D. Pált és M. Pétert az egyik debreceni egészségügyi intézményben kerítették kézre.

A városi rendõrkapitányságra elõállított 19 és 21 év közötti fiúkat a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

A Debreceni Rendõrkapitányság Vizsgálati Osztálya a terheltek ellen a napokban befejezte a garázdaság bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!